ISKORISTI PRE-ORDER Uz kupljeni smartfon iz nove Galaxy S22 serije, slušalice od 449 KM gratis!

U 3D BOX-u je upravo nastupio PRE-ORDER period za kupovinu u pretprodaji smartfona iz fantastične serije Samsung Galaxy S22. Svaki kupac koji do 30. juna u 3D BOX-u kupi neki od smartfona iz navedne serije, na poklon dobija Samsung Galaxy Buds Pro slušalice vrijedne 449 KM.

Seriju čine modeli Galaxy S22, Galaxy S22+ i najluksuzniji među njima – Galaxy S22 Ultra. Telefone iz najnovije Galaxy serije pokreće do sada najjači čip izrađen u najnaprednijoj 4-nanometarskoj tehnologiji. Opremljeni su kamerama profesionalnog kvaliteta, sa revolucionarnom Nightography tehnologijom i naprednom podrškom vještačke inteligencije za noćne snimke izuzetnog kvaliteta. Iskoristite priliku do 30. juna da neki od 3 navedena modela smartfona nabavite po superpovoljnim PRE-ORDER uslovima. U 3D BOX-u ćete na poklon dobiti Galaxy Buds Pro slušalice koje u redovnoj prodaji koštaju 449 KM.

Samsung Galaxy S22 je moderan i kompaktan telefon izuzetnih performansi, sa najbržim Samsungovim čipom do sada, Nightography kamerom i dugotrajnom baterijom. Tanki obrub ovog telefona prelijeva se u simetričan polirani okvir za ekspanzivan, uravnotežen ekran dijagonale 6.1 inč. Inovativni hardver i softver, kao i Nightography tehnologija, obezbjedili su Triple kameri ovog telefona profesionalni kvalitet.

Galaxy S22+ dolazi u visokokvalitetnom kućištu otpornom na prašinu i vodu po standardu IP68. Ovo je prva serija telefona sa moćnom Corning Gorilla Glass Victus+ zaštitom ekrana i pozadinskog poklopca. Okružen je poliranim, zaštitnim aluminijskim okvirom pa tako bolje podnosi padove i vrlo je otporan na ogrebotine. Ekran ovog telefona je Dynamic AMOLED 2X dijagonale 6.6 inča. Omogućava osvježavanje od velikih 120 Hz, raspolaže HDR10+ tehnologijom i ima impresivnu stopu osvijetljenosti od 1750 nita.

Samsung Galaxy S22 Ultra je moderan, izuzetno atraktivan i moćan smartfon TOP performansi, sa najbržim Samsungovim čipom do sada, Nightography kamerom i dugotrajnom baterijom. Budući da dostiže novi, epski standard, s ovim telefonom će i vaša svakodnevica biti epska. Dolazi sa ugrađenom S Pen pametnom olovkom velikih mogućnosti i maksimalno poboljšane latencije. Sa masivnim senzorima piksela i pikselima koji mijenjaju oblik, ovaj telefon posjeduje najnapredniju profesionalnu Quad kameru do sada na nekom Samsung uređaju.

Scroll to Top