Optimalna ponuda klima uređaja u 3D BOX-u pred najavljene tropske vrućine

Iako je osjećaj da nam ove godine ljeto pomalo kasni, meteorolozi za naredni period najavljuju tropske vrućine. Provjereno najbolje rješenje za stanove u takvim situacijama su adekvatni klima uređaji zahvaljujući kojima temperaturu možete podešavati po svojim potrebama.

Klima uređaji najpoznatijih brendova iz ponude 3D BOX-a definitivno će riješiti sve vaše probleme sa vrućinama ovog ljeta. I ne samo to! Ove klime će vam služiti dugi niz narednih godina, kako tokom ljetne vrućine, tako i tokom zimskih hladnoća kada će zagrijavati prostorije. Posebna vrijednost kupovine klima uređaja u 3D BOX-u je ta što vam je uz doplatu omogućena njihova stručna ugradnja. Pored toga, za svaki kupljeni uređaj obezbijeđen je i ovlašćeni servis, najpovoljnija cijena u BiH, kao i maksimalna garancija. Klima uređaji u 3D BOX-u su uglavnom sa Inverter kompresoreima što znači da efikasnije i ravnomjernije hlade ili griju prostorije. Takođe su i mnogo štedljiviji potrošači električne energije u odnosu na klime prethodnih generacija, bez inverter tehnologije.

Tihi rad, ugrađen Wi-Fi, mala potrošnja struje…

Današnji klima uređaji nude mnogo više od samog rashlađivanja prostorija i stvaranja ugodne temperature vazduha tokom ljetne vrućine. To su sada uređaji koji mogu biti od koristi tokom cijele godine. Osim što su veoma štedljivi potrošači električne energije, mnogi modeli imaju ugrađen Wi-Fi tako da je upravljanje njima još praktičnije. Modeli iz ponude 3D BOX-a su veoma tihi u radu, svi imaju zaštitu od korozije i prilično jednostavno se ugrađuju.

Djevojka za radnim stolom u kancelariji pali klima uređaj

Klima uređaji brendova Bosch, Tesla, LG, Elit i mnogih drugih, trenutno su među najpopularnijim proizvodima iz stalne ponude 3D BOX-a. Ovi pažljivo odabrani modeli iz ponude odlikuju se provjerenim kvalitetom, dugom garancijom i najpovoljnijim cijenama u BiH. Važno je naglasiti da svi ovi uređaji imaju funkcije hlađenja i zagrijavanja prostorija, zavisno od godišnjeg doba i potrebe korisnika. S ovim uređajima u domu ni vrućine ni hladnoća više vam neće biti problem. Uz pravilno održavanje uređaja, možete biti bezbrižni dugi niz godina.

LG Inverter klima uređaji za kućnu ili kancelarijsku upotrebu svrstavaju se među najkvalitetnije u svijetu. Pored 3 godine garancije na cijeli uređaj, na njihove Inverter kompresore garancija je čak 10 godina! To je najuvjerljiviji podatak o njihovom kvalitetu i trajnosti koji će vas spasiti od ljetne vrućine.

Klima uređaji TOP brendova u 3D BOX-u

Karakteristika Bosch klima uređaja je njihov vrhunski kvalitet koji prati primjena najnovijih tehnologija. Dolaze u visokokvalitetnim kućištima otpornim na koroziju i sa isparivačima visoke efikasnosti. Većina modela ima mogućnost poboljšanja kvaliteta vazduha u prostoriji zahvaljujući ugrađenim biofilterima i filterima visoke gustoće. Na taj način Bosch klime ne samo da obezbjeđuju željenu temperaturu vazduha u prostoriji, već ujedno i pročišćavaju vazduh. A kada paklene vrućine prođu i nastupi hladnije vrijeme, iste te klime će poslužiti da zagriju prostor u kojem boravite.

Otac, sin i pas u dnevnom boravku ispod klima uređaja montiranog na zid

Sličnih karakteristika su i modeli Tesla klima uređaja koji će vam odlično služiti tokom cijele godine. Ipak, najpotrebnije i najkorisnije su sada kad već ulazimo u period tropske vrućine. Tesla inverter klime garantuju veoma nisku potrošnju električne energije. Uz osiguran bešuman rad, opremljene su naprednim tehnologijama i proizvode ugodno čist i prijatan vazduh u zatvorenim prostorima. Imaju turbo hlađenje, produžen vijek trajanja, niske troškove održavanja i izuzetnu efikasnost tokom cijele godine. I sve to po izuzetno pristupačnoj cijeni, i uz 3 godine garancije.

Ponuda klima uređaja u 3D BOX-u formirana je prema potrebama i mogućnostima domaćeg stanovništva. Istražite ponudu na web shopu 3D BOX-a i uvjerite se u atraktivan izbor i povoljne cijene.

Scroll to Top