Potražite spas od vrućina u 3D BOX-u: TOP ponuda klima uređaja

Kalendarski početak ljeta u našim krajevima obilježila je tropska vrućina. Meteorolozi predviđaju izrazito visoke temperature i tokom narednih sedmica. Za normalno funkcionisanje u klimatskim uslovima na granici vanrednih, ljudima je potrebno prilagođavanje trenutnoj situaciji.

Boravak u kući, na poslu, u ugostiteljskom objektu i slično, treba da bude ugodan i kad je napolju velika vrućina. Rješenje je instaliranje odgovarajućeg klima uređaja. Misleći na vrijeme o svojim cijenjenim kupcima, 3D BOX je još prije ljeta formirao top ponudu klima uređaja. Riječ je o savremenim uređajima posljednje generacije vodećih svjetskih brendova. U izuzetnoj ponudi klima uređaja u 3D BOX-u su uređaji brendova Bosch, Tesla, LG, Elit, Beko, Mitsubishi, Whirpool i drugi.

Posebna vrijednost kupovine klima uređaja u 3D BOX-u je ta što vam je uz doplatu omogućena njihova stručna ugradnja. Pored toga, za svaki kupljeni uređaj obezbijeđen je i ovlašćeni servis, najpovoljnija cijena u BiH, kao i maksimalna garancija.

Klima uređaji u 3D BOX-u su uglavnom sa Inverter kompresoreima što znači da efikasnije i ravnomjernije hlade ili griju prostorije. Takođe su i mnogo štedljiviji potrošači električne energije u odnosu na klime prethodnih generacija, bez inverter tehnologije. Danas ovi uređaji predstavljaju idealno rješenje za spas od vrućina. A kada dođe zima, odlično će poslužiti i za zagrijavanje prostorija.

Današnji klima uređaji nude mnogo više od samog rashlađivanja prostorija i stvaranja ugodne temperature vazduha kad je napolju velika vrućina. To su sada uređaji koji mogu biti od koristi tokom cijele godine. Osim što su veoma štedljivi potrošači električne energije, mnogi modeli imaju ugrađen Wi-Fi tako da je upravljanje njima još praktičnije. Modeli iz ponude 3D BOX-a su veoma tihi u radu, svi imaju zaštitu od korozije i prilično jednostavno se ugrađuju.

Scroll to Top