Mali kućanski aparati u 3D BOX-u za sve stilove modernog života

Savremeni način života praćen uspjehom danas je teško zamisliv ako vašu svakodnevnu rutinu ne podržavaju i savremeni mali kućanski aparati. Pod pojmom malih kućanskih aparata podrazumijevaju se svi kućanski uređaji koji vam služe za brzo pripremanje i čuvanje hrane i napitaka. Pod istim pojmom računaju se i manji elektronski uređaji koji vam olakšavaju svakodnevni život u kući, od održavanja doma do lične higijene. Napokon, to su uređaji koji vam uveliko olakšavaju svakodnevne kućne poslove štedeći vam dragocjeno vrijeme, resurse i novac.

Imajući na umu današnje potrebe ljudi, 3D BOX radi na stalnom proširivanju i poboljšanju ponude koju čine mali kućanski aparati. U redovnoj ponudi je izuzetno bogat izbor miksera, blendera, kafe aparata, pegli, kuhala, sokovnika i drugih uređaja najpoznatijih svjetskih brendova. Tu su i tosteri, kuhinjske i pametne vage, pročišćivači vazduha, sve vrste usisivača, kao i aparati za ličnu njegu. U izuzetnoj ponudi, po najpovoljnijim uslovima kupovine, u 3D BOX-u ćete pronaći i druge uređaje iz kategorije malih kućanskih aparata.

Današnji mali kućanski aparati vodećih svjetskih brendova dizajnirani su da pruže adekvatan odgovor na ubrzani način života. Tako je nastala cijela paleta uređaja nove generacije. Imaju poboljšane performanse i daleko više prilagođenih opcija koje doprinose brzim i kvalitetnim rješenjima. U 3D BOX-u ćete vjerovatno biti oduševljeni izborom miksera i tostera za brzu pripremu zdravih obroka ili napitaka bogatih nutrijentima. Mogućnosti novih kafe aparata takođe su impresivne, jer će vam u tren oka obezbijediti omiljeni napitak, baš kakav želite. Dodatna vrijednost ovih uređaja je i što se veoma lako i jednostavno održavaju.

Uređaji koji život čine ljepšim i ispunjenijim

Da bi vam boravak u kući bio što prijatniji, tu je i cijela paleta uređaja pomoću kojih podešavate temperaturu i kvalitet vazduha u prostorijama. Mali kućanski aparati kreirani za podršku korisnicima u kuhinji sada su već neizostavni u svakom domaćinstvu zaposlenih ljudi i mladih posvećenih obrazovanju. Svakom pojedincu sa svakodnevnim obavezama, ovakvi uređaji pružaju mogućnost za brzo i efikasno zadovoljenje potreba za hranom, pićem, urednošću i ličnom higijenom. Tako vam na raspolaganju ostaje mnogo više vremena za posao, učenje, odmor ili zabavu.

Najjednostavniji uvid u kompletnu ponudu koju čine mali kućanski aparati ostvarićete posjećivanjem 3D BOX shopa bijele tehnike u TC Mercator Banjaluka. Isti asortiman pronaći ćete i na web shopu 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba. Kupovina u 3D BOX-u je jednostavna i povoljna. Na raspolaganju su vam sve vrste kartičnog, žiralnog i plaćanja gotovinom, kao i plaćanje kriptovalutama. Omogućena je, takođe, i vrlo povoljna kupovina na rate koju je moguće realizovati na licu mjesta. Za kupce izvan BiH obezbijeđen je i povrat PDV-a.

Scroll to Top