Opremite stan uz brze Addiko kredite do 50.000 KM za kupovinu u 3D BOX-u

U partnerstvu sa Addiko bankom, 3D BOX je obezbijedio najpovoljnije uslove kupovine na rate za sve radnike i penzionere. Za brze Addiko kredite do 50.000 KM i rokom otplate do 10 godina, sada možete da aplicirate u 3D BOX-u. Zahtjev za Addiko kredit za kupovinu u 3D BOX-u možete podnijeti u 3D BOX shopu u Tržnom centru Mercator Banjaluka.

Za klijente svih banaka, bez obaveze prenosa plate ili penzije u Addiko banku, odobrenje kredita moguće je za samo 30 minuta. Potrebno je samo da uz sebe imate ličnu kartu i validan dokaz svog radnog, odnosno penzionerskog statusa.

Uz brze Addiko kredite, u 3D BOX-u vas čeka i izuzetno bogat asortiman bijele tehnike, televizora, klima uređaja i najraznovrsnije moderne elektronike. Na jednom mjestu možete da birate od širokog izbora mobilnih telefona, PlayStation i Nintendo Switch gaminga, do velikih i malih kućanskih aparata, električnih trotineta, laptopa, računarske opreme i multimedije. Ali ni to nije sve. U 3D BOX-u možete da nabavite moderne uređaje najvećih svjetskih brendova za opremanje kompletnog doma.

Za opremanje kuhinje, u 3D BOX-u ćete pronaći fantastičan izbor frižidera, zamrzivača, šporeta i mašina za pranje posuđa. U ponudi su i mikseri, tosteri, sokovnici, kuhala, pekači i najraznovrsniji ugradbeni elementi. Vaš dnevni boravak može da bude kao iz bajke odlučite li se da u 3D BOX-u, na primjer, nabavite novi Ambilight televizor, soundbar sistem, pročišćivač vazduha, klima uređaj, pametne sijalice i još poneki uređaj koji bi se savršeno uklopio u takav vaš ambijent. Zapravo, uz Addiko kredit i 3D BOX ponudu, mogućnosti su vam beskrajne.

3D BOX je prava riznica izuzetnih uređaja za vas i vaš dom

U 3D BOX-u ćete, naravno, pronaći i veliki izbor veš mašina, mašina za sušenje veša, kao i kombinovanih mašina za pranje i sušenje veša. Nemojte zanemariti ni svoje potrebe za efikasnim radom, učenjem i zabavom. Tek u tom segmentu 3D BOX je prava riznica u kojoj ćete zadovoljiti sve svoje potrebe i želje, pogotovo uz podršku Addiko banke. Ogroman izbor kvalitetnih radnih i gaming laptopa, monitora i široka ponuda računarske opreme samo je početak spiska na kojem su i zvučnici, slušalice, tableti, pametni satovi, fitness trackeri, moderne igračke za djecu, pa čak i bežični kompresori, pametne vage i drugi noviteti današnjice.

Posebno bogat i raznovrstan asortiman 3D BOX-a predstavljaju mali kućanski aparati. 3D BOX preporučuje da posebno istražite ponudu klasičnih, bežičnih, štapnih i robot usisivača. Tu je i izuzetan izbor fenova, trimera, epilatora i drugih uređaja za ličnu njegu. Druga preporuka odnosi se na fenomenalni Dyson asortiman iz kojeg svaki proizvod postaje pristupačniji uz Addiko kredit.

Sve u svemu, pred vama je jedinstvena ljetna ponuda 3D BOX-a i Addiko banke koju vrijedi i istražiti i isprobati. Dođite u 3D BOX i uvjerite se.

Scroll to Top