PROMO AKCIJA Uz kupovinu najnovijeg Samsung OLED TV-a do 17. jula, Samsung soundbar GRATIS!

Iskoristite do 17. jula u 3D BOX-u promotivne cijene Samsung OLED televiziora i na poklon ćete dobiti moćan Samsung soundbar. Promocija se odnosi na modele televizora iz serije S95B, koji su proizvedeni ove godine. Dolaze sa najsnažnijim i najinteligentnijim procesorom do sada i spremni su da oslobode punu snagu 4K rezolucije. Kupovina televizora iz navedene serije, bilo koje veličine, izuzetno je isplativa, budući da uz njih dobijate vrlo vrijedan i koristan poklon.

Samsung OLED 4K Smart TV iz serije S95B je moćan televizor izuzetnih performansi i prirodno svijetle i oštre slike koju pokreće Quantum Dot tehnologija. Na OLED ekranu ovih televizora vidjećete svaki briljantan detalj, bez ometajućeg odsjaja. Osjetićete akustiku kao u prvom redu koncertne dvorane uz Dolby Atmos ovog televizora laserski tankog i uglađenog dizajna. Za razliku od tradicionalnog OLED ekrana, Samsung jedinstveni OLED pruža duboke crne nijanse bez premca, čiste bijele i pune tonove živopisnih boja.

Samsung OLED Neural Kvantni procesor 4K stvara najbolji doživljaj. Njegovo perceptivno mapiranje boja i OLED pojačivač osvjetljenja pružaju osvjetljenje, boju, kontraste i detalje bez premca. Briljantna 4K AI Upscaling tehnologija koju upotpunjuje 20 neuronskih mreža će se pobrinuti da osjetite snagu 4K. Dizajn tanak poput lasera izgleda uglađeno i moderno, a istovremeno je predivan i snažan. Njegove minimalističke ivice i tanka ravna poleđina se neprimjetno stapaju sa svakim enterijerom, bez obzira na veličinu prostora. Novi Samsung zvučnici sa gornjim kanalom pružaju novi nivo Dolby Atmos doživljaja koji će gamere uroniti u centar akcije uz višedimenzionalni zvuk.

Odobrio PANTONE, vodeći svjetski autoritet za boje

Uživajte na novim Samsung OLED televizorima u više od 2000 PANTONE boja i raznim nijansama boje kože. OLED ekran na ovoj seriji dobio je prvi svjetski sertifikat “Odobrio PANTONE”, vodeći svjetski autoritet za boje. Stvarno poboljšanje dubine sada oslikava način na koji ljudske oči obrađuju dubinu povećanjem kontrasta prednjeg plana. Kada, na primjer, gledate dokumentarac o prirodi, on će pojačavati bore slona, a istovremeno pozadinu ostaviti onakvom kakva jeste. Baš kao što bi to učinile ljudske oči.

Konkretno, uz kupovinu Samsung OLED 4K Smart TV-a QE65S95B, na poklon dobijate Samsung soundbar HW-Q800B/EN vrijedan oko 1.000 KM! A ako se odlučite za nešto manji model televizora, onaj od 55 inča, na poklon dobijate Samsung soundbar HW-Q600B/EN, vrijedan oko 600 KM. Jedini uslov da ostvarite ovu pogodnost je da na vrijeme iskoristite promo period do 17. jula i požurite u 3D BOX, jer količine poklona su ograničene.

Scroll to Top