Izaberi u 3D BOX-u svoju idealnu kombinaciju boja za PS5 konzole

Maske atraktivnih boja za PS5 konzole ste sigurno dugo čekali, ali isplatilo se. U 3D BOX su stigle maske u više zadivljujućih, živopisnih boja kojima možete da osvježite izgled svojih PlayStation 5 konzola. Pored ovih poklopaca, kako ih još zovu, u ponudi 3D BOX-a je i fantastičan izbor bežičnih PS5 DualSense kontrolera, takođe u više boja. Zapravo, to su iste boje u kojima dolaze i ove nove maske.

Napokon možete da osvježite izgled svoje najomiljenije platforme za gaming nekom od boja za PS5 konzole. Istražite granice igranja s ovim novim maskama fascinantnih boja i uparite neku od njih s odgovarajućim DualSense kontrolerom. Na taj način upotpunićete izgled cjelog svog sistema za gaming i dodati mu dozu svog ličnog stila.

Maske atraktivnih boja za PS5 konzole iz ponude 3D BOX-a pripadaju jedinoj originalnoj seriji alternativnih poklopaca za PS5 digitalne i disk PS5 konzole. Dizajnirane su za pružanje nivoa kvaliteta koji poznajete i kojem vjerujete. Jednostavno skinite svoje izvorne bijele poklopce PS5 konzole i utisnite nove u svojoj omiljenoj boji. Klik koji ćete čuti prilikom postavljanja potvrdiće da je maska nalegla kako treba na konzolu. Na taj način vaša PS5 konzola će u tren oka dobiti posve novi, još privlačniji izgled. Još kada je uparite i sa DualSense kontrolerom u boji koja vam je omiljena, bićete još motivisaniji za nove gaming izazove.

Maske različitih boja za PS5 konzole možete pronaći na svim 3D BOX prodajnim mjestima uključujući, naravno, i web shop. Neke od novih boja maski za PS5 koje su vam na raspolaganju su Starlight Blue, Midnight Black, Cosmic Red, Nova Pink, Galactic Purple itd. U istim bojama, takođe, pronaći ćete i bežične DualSense kontrolere. Požurite u 3D BOX, jer maske u boji za PS5 konzole su u 3D BOX stigle u ograničenim količinama.

Scroll to Top