3D BOX: PRE-ORDER popust i bogati bonusi na NBA 2K23 izdanja za PS i Switch konzole

Približavanje početku nove sezone u NBA uvijek prati i izdanje nove video igre, a ovaj put to je NBA 2K23. Kao i do sada, kupovina dolazeće igre u pretprodaji donosi značajan popust i bogate bonuse. Ti bonusi igračima donose jedinstvene nagrade i poklone koji će im pomoći da izgrade prepoznatljiv stil igre i originalne nastupe.

U 3D BOX-u već od danas možete da rezervišete neko od NBA 2K23 izdanja za PlayStation i Switch konzole. Tako ćete biti među prvima u svijetu koji će imati privilegiju da otvore novu gaming sezonu najbolje košarke na svijetu.

NBA 2K23 je novo izdanje ultrapopularne franšize za 2022. godinu, na čijoj naslovnici se nalazi zvijezda Phoenix Suns-a Devin Booker. U ovom izdanju igrači ne samo da izlaze na teren sa superzvijezdama kao što su Steph Curry i Kevin Durant, već, takođe, mogu da otputuju u 80-e, 90-e i rane 2000-e i igraju uz legende kao što su Bird, Duncan ili Iverson. Visual Concepts već tradicionalno novu NBA igru lansira neposredno pred početak nove NBA sezone. Tako je za ovo, kao i sva prateća izdanja, određen termin izlaska 9. septembra, oko mjesec dana prije početka nove sezone u NBA.

Michael Jordan izdanje za najveće NBA fanove

Ovogodišnji MyNBA način rada, koji kao franšizni serijal traje već nekoliko sezona, omogućuje igračima skok unatrag kroz vrijeme do davne 1983. godine. Kroz četiri različite početne tačke – Jordan era, Shaq era, Kobe era i Moderno doba, igrači mogu zauvijek promijeniti prošlost i budućnost NBA. Trejdujte Magica Johnsona u Buckse, draftujte Michaela Jordana s Celticsima… Izbori su na vama, a vaše radnje će se mijenjati tokom godina koje dolaze dok igrate sezonu za sezonom.

Visual Concepts vjeruje da je otkrio lijek za ono što je pogodilo prošlogodišnju igru ​​s velikim perimetrom. Nova mehanika šutiranja u NBA 2K23 stvara više razdvajanja između osrednjih strijelaca u ligi i njenih elitnih šutera. To znači da ćete morati igrati dobro na svim nivoima u napadu i da se nećete moći jednostavno osloniti na pogađanje otvorenih šuteva.

NBA 2K23 inspirirana je načinom na koji igra Giannis Antetokounmpo. Uz samu igru bolje ćete razumjeti kako možete igrati poput The Greek Freaka u 2K23. Međutim, ovogodišnje izdanje ove legendarne franšize donosi i posebno Michael Jordan izdanje sa nevjerovatno bogatim bonusima. U ovom izdanju za PS5 ili PS4 ponovo možete da proživite karijeru po mnogima najboljeg košarkaša svijeta svih vremena. Pratite Jordanov razvoj od njegovih ranih dana kao univerzitetske senzacije do njegovog pobjedničkog pohoda u NBA finalu 1998. godine. Ponovno kreirajte njegove akrobatske vještine koje prkose gravitaciji i doživite svaki trenutak kao da ste tamo.

Scroll to Top