Philips televizori na velikoj PROMO akciji u 3D BOX-u

Philips televizori nove generacije, koji se odlikuju vrhunskim kvalitetom i nekim jedinstvenim mogućnostima trenutno su na akciji u 3D BOX-u. Ova promotivna akcija donosi posebne pogodnosti kupcima. Pored najpovoljnijih cijena u BiH kupci mogu da ostvare i produženu garanciju na pojedine modele. Omogućene su, takođe, i sve vrste gotovinskog, kartičnog i žiralnog plaćanja, kao i kupovina na rate.

Philips televizori se i inače odlikuju veoma primamljivim odnosom cijene i kvaliteta. Brend je prepoznatljiv po veoma bogatoj ponudi modela u velikom rasponu veličine ekrana i u više cjenovnih klasa. S obzirom na to, svako je u mogućnosti da izabere Philips televizor kakav mu najviše odgovara. Tu naročito do izražaja dolazi i njihov nevjerovatno elegantni dizajn, koji se gotovo neprimjetno stapa s enterijerom u koji se unosi.

Ipak, ono što moćnije modele Philips televizora najjasnije izdvaja od konkurencije jeste njihova jedinstvena Ambilight tehnologija. To je, zapravo, posebno ambijentalno svjetlo koje boje sa ekrana prenosi u više pravaca na zid i u prostor iza i oko televizora. Takav jedinstveni svjetlosni ugođaj, koji gledanje svakog filma, serije, utakmice ili koncerta pretvara u prvorazredni praznični doživljaj, mogu da ponude samo Philips televizori! Poslije takovg iskustva, zaista ćete se zapitati kako ste ranije uopšte mogli da gledate TV bez ove čarobne svjetlosne tehnologije.

Vrhunski Dolby formati slike i zvuka

Iako su Philips televizori rijetko u prvom planu kad se traži novi TV, oni uvijek garantuju najpozitivnije korisničko iskustvo. SAPHI je, na primjer, brz i intuitivan operativni sistem koji upotrebu Smart TV-a kompanije Philips pretvara u pravi užitak. Uživaćete u odličnom kvalitetu slike i pristupu jasnom meniju utemeljenom na ikonicama. S lakoćom ćete upravljajti sadržajem i brzo se kretati do popularnih Philips Smart TV aplikacija među kojima su YouTube, Netflix i mnoge druge.

Dolby Vision i Dolby Atmos tehnologije na Philips Smart TV uređajima stvaraju kinematografsku sliku i zvuk. Podrška za vrhunske Dolby formate zvuka i slike znači kako će HDR sadržaj koji gledate izgledati i zvučati fantastično realistično. Bez obzira na to da li je u pitanju najnovija televizijska serija ili Blu-Ray disk, moći ćete uživati u kontrastu, osvjetljenosti i bojama koje odražavaju originalnu zamisao režisera. Slika će biti praćena jasnim, detaljnim i prostornim zvukom.

Philips televizori na Promo akciji u 3D BOX-u predstavljaju savršenu priliku za pametnu investiciju. Za 3 mjeseca počinje i Svjetsko fudbalsko prvenstvo u Kataru što je poseban doživljaj za sve ljubitelje najpopularnije sporedne stvari na svijetu. Televizori brenda Philips sa autentičnom HDR, te 4K UHD slikom i Ambilight tehnologijom u mogućnosti su da pruže najimpresivnije korisničko iskustvo. Pripremite se na vrijeme i iskoristite u 3D BOX-u ubjedljivo najpovoljnije cijene Philips televizora u BiH.

Scroll to Top