God of War: Ragnarok najavljen novim trailerom i PS5 kontrolerom (Video)

God of War: Ragnarok u prodaju napokon stiže 9. novembra ove godine. Do tada, u 3D BOX-u je u opticaju izuzetno vrijedan PRE-ORDER bonus na osnovna i specijalna izdanja ove dugo iščekivane igre. Navedenog datuma Ragnarok dolazi za PS5 i PS4 konzole. U periodu pretprodaje donosi fantastične bonuse i novčanu uštedu.

U međuvremenu, pojavio se i novi trailer za dolazeću God of War: Ragnarok igru, javlja Engadget. Još je zanimljivije da je najavljen i novi DualSense PS5 kontroler u ograničenoj seriji, posvećen dolazećem mega hitu. Novi trailer nagovještava priču u kojoj ovog puta Kratos prati svog sina Atreusa, koji sada ima ulogu vođe. Zajedničkim snagama, njih dvojica će odlučiti da li su povezani sudbinom i proročanstvom ili će svoju sudbinu krojiti sami. Njihova priča biće oplemenjena izuzetnim vizuelnim efektima, brzom borbom i upotrebom poznatih oružja. Između ostalog, ta oružja su Blades of Chaos i Leviathan Axe.

Pored novog trailera, Sony je najavio i specijalni, limitirani kontroler, pod nazivom The God of War Ragnarok DualSense. U pitanju je bežični kontroler, sa bijelim i plavim nijansama i dekoracijama.

Kreator Ragnaroka je čuveni Studio Santa Monica

Za one koji su možda nešto slabije upućeni u spektakularni kvalitet ove franšize, Ragnarok je najnoviji nastavak hvaljene igre God of War iz 2018. Kao i prethodna izdanja, Ragnarok nam stiže iz čuvenog studija Santa Monica, donoseći nove avanture Kratosa i njegovog sina Atreusa.

God of War: Ragnarok vodi vas na mitsko putovanje u potrazi za odgovorima i saveznicima dok se Kratos i Atreus pripremaju za Ragnarok. Prošlo je već nekoliko godina od početka Fimbulwintera. Hladnoća nastavlja da “grize” širom carstva Midgarda. Kratos i Atreus daju sve od sebe da ostanu skriveni, nakon što su pokušali da ponište kraj vremena koji se približava. Svaki dan treniraju za neizbježno, dok traže bilo koji mogući način da promijene tok sudbine…

Kao što smo već rekli, God of War: Ragnarok igra, kao i prateći kontroler za PlayStation 5, stižu u prodaju 9. novembra. U 3D BOX-u su u PRE-ORDER ponudi čak 4 izdanja ove igre. Pored osnovnih izdanja za PS5 i PS4 konzole, tu su i Ragnarok Collectors Edition Dual PS4/PS5 i Ragnarok Jotnar Edition Dual PS4/PS5 za najveće Kratosove fanove.

Scroll to Top