Najnoviji televizori iz ponude 3D BOX-a dostupni širom BiH

Najnoviji televizori iz ponude 3D BOX-a dostupni su kupcima širom Bosne i Hercegovine. Gradovi u koje 3D BOX isporučuje najviše televizora brzom poštom su Sarajevo, Banjaluka, Tuzla, Bijeljina, Mostar, Zenica, Bihać, Prijedor, Živinice… Jednako brzo i pouzdano, isporuka televizora kupljenih u 3D BOX-u teče i prema svim drugim mjestima u BiH.

Omogućavanje udobne i bezbjedne kupovine televizora iz komfora sopstvenog doma, 3D BOX je razvio i usavršio putem svog web shopa mobilnitelefoni.ba. Tako se svi najnoviji televizori iz ponude 3D BOX-a, kao i svi nešto stariji modeli, mogu pogledati i istražiti u kategoriji web shopa Televizori. Na istom mjestu omogućena je i njihova krajnje jednostavna i apsolutno sigurna kupovina.

Najširi izbor plaćanja i sigurna dostava

Širok izbor plaćanja omogućava kupcima da biraju način koji im najviše odgovara. Pored kupovine na rate, najnoviji televizori kupljeni na web shopu 3D BOX-a mogu da se plaćaju i pouzećem. Na taj način otklanja se svaki vid sumnje i kod kupaca koji još pomalo zaziru od online kupovine. Kod plaćanja pouzećem, kupljeni televizor se plaća tek kada se kupac uvjeri da su mu dostavljači isporučili odabrani model u ispravnom stanju i bez oštećenja.

Za kupce televizora u 3D BOX-u iz Sarajeva, Mostara, Bijeljine, Tuzle, Prijedora, Zenice i drugih gradova i mjesta BiH postoje, naravno, i brojne druge beneficije. Pored navedenih načina plaćanja, u opticaju su i kartično i žiralno plaćanje, kao i plaćanje kriptovalutama. Prednost kupovine televizora u 3D BOX-u ogleda se i u njihovim najpovoljnijim cijenama na domaćem tržištu. Kad se na sve to dodata i maksimalna fabrička garancija, a često i produžena garancija, te obezbijeđen servis, 3D BOX s pravom konkuriše za najbolje mjesto za kupovinu televizora u cijeloj BiH. Najnoviji televizori svjetskih top brendova u 3D BOX-u čekaju na vas.

Samsung Neo QLED TV u izlogu 3D BOX shopa u TC Mercator Banjaluka i u pozadini televizori Samsunga i drugih brendova

BRAVIA XR su najnoviji televizori Sony brenda koji sa ovim modelima, oplemenjenim kognitivnom inteligencijom, čvrsto drže poziciju najvišeg kvaliteta. Rame uz rame sa brendom Sony tu su i Samsung Neo QLED i Philips Ambilight televizori nove generacije. Svi su oni u mogućnosti da vam podare nezaboravne trenutke u vašem domu dok budete gledali predstojeće Svjetsko prvenstvo u fudbalu ili nova ostvarenja sa platformi kao što su HBO, Netflix i mnoge druge.

Podrška za gaming i komunikaciju putem velikih ekrana

Najnoviji televizori navedenih brendova dizajnirani su, između ostalog, i za savršen gaming. To im omogućava izuzetno visoka stopa osvježenja slike, pa je i najbrža akcija na ekranu fluidna, bez trzanja i prekida i puna zadivljujućih detalja. Osim najimpresivnijih modela televizora koji vam omogućavaju i komunikaciju na daljinu putem fantastičnih velikih ekrana, u ponudi 3D BOX-a je i veliki izbor vrlo pristupačnih televizora sa izuzetnim kvalitetom slike i zvuka.

Istražite kompletnu 3D BOX ponudu televizora na stranici https://mobilnitelefoni.ba/product-category/televizori/ i izaberite svoj savršeni model za predstojeću jesen, zimu i naredne godine. Svejedno je da li ste u Sarajevu, Banjaluci, Mostaru, Zenici, Prijedoru, Tuzli ili bilo kojem drugom mjestu u BiH. Odabrani televizor će u najkraćem vremenskom roku, a to je najčešće u okviru 48 sati, biti na vašoj kućnoj adresi. Fiskalni račun, maksimalna garancija i obezbijeđen servis se podrazumijevaju.

Scroll to Top