Zadivljujuće realistična slika i moćan zvuk najnovijih Sony BRAVIA televizora

Najnoviji modeli Sony BRAVIA televizora, proizvedeni ovi godine, potvrdili su neprikosnoveni kvalitet na globalnom tržištu. Ti televizori nalaze se i u redovnoj ponudi 3D BOX-a. Odlikuju se jedinstvenim kvalitetom i mogućnostima da u dnevne boravke unesu autentični bioskopski doživljaj. Njihov zadivljujući kontrast na najboljim OLED ekranima do sada obezbjeđuje savršenu dubinu, prirodnost i realističnost boja i oblika.

Novi Sony BRAVIA televizori donose revolucionarne OLED slike onako kako ih vidi ljudsko oko u realnom svijetu. Revolucionaran je i njihov procesor koji koristi analizu ljudske perspektive radi trenutne unakrsne analize i optimizacije na stotine hiljada elemenata. Kada se upari sa jedinstvenim OLED panelom, ova tehnologija pruža čiste nijanse crne i najsvjetlije slike. Sony Cognitive Processor XR analizira podatke i poboljšava slike isto kao što se ljudsko oko fokusira radi realističnih boja i dubine. Osvijetljenost se prilagođava višim nivoima kod odsjaja i dubljim nijansama crne kod sjenki. Zahvaljujući tome, detalji se ne gube u sjenkama niti u previše svijetlim dijelovima.

Na novim Sony BRAVIA televizorima vidjećete širu paletu boja uz poboljšani opseg nijansi i zasićenosti. To omogućava prikaz prirodnih sjenki i preciznih detalja čak i u tamnim scenama. Uz tehnologiju Acoustic Surface Audio+, zvuk dolazi direktno iz centra ekrana. Moćni aktuatori iza televizora vibriraju da bi se stvorila akustika koja se kreće sa slikom. Pošto zvuk prati radnju, čućete realističnije prateće zvukove sa izuzetno jasnim i prirodnim dijalozima. Povećavanje rezolucije 3D okružujućeg zvuka omogućiće vam da kod kuće uživate u bioskopskom uzbuđenju najnovijih audio formata.

Pripremite se na vrijeme za savršene filmske večeri tokom zime

Novi Sony BRAVIA televizori pružaju i mnogo više od navedenog. To su sada uređaji koji vam omogućavaju izbor da gledate sve što želite, onda kada to želite. Ove televizore sada možete da koristite i za video komunikaciju na daljinu. Moći čete da uživate u savršenoj slici i okružujućem 3D zvuku dok budete pratili utakmice predstojećeg Svjetskog prvenstva u fudbalu. Takođe, možete da uživate i u svojoj omiljenoj muzici i koncertima kao nikada do sada. Zapravo, imaćete osjećaj kao da se nalazite u prvim redovima ispred bine, dok ste okruženi moćnim, prožimajućim zvukom.

Nova generacija Sony BRAVIA televizora donosi i kvalitet za apsolutno savršeno gaming iskustvo. Naime, performanse ovogodišnjih modela Sony televizora su takve da ćete u svakoj igri imati prednost. Ta prednost ostvaruje se zahvaljujući savršeno čistoj slici, zvuku bez kašnjenja, kao i visokoj stopi osvježavanja slike. I najbrža i najdinamičnija akcija na ekranu se odvija bez i najmanjeg prekida, potpuno fluidno.

Istražite ponudu najnovijih Sony BRAVIA televizora u 3D BOX-u i na vrijeme se pripremite za uživanje u filmskim večerima tokom dolazeće zime. Pored najpovoljnijih cijena u BiH, 3D BOX vam omogućava i najširi izbor plaćanja, kao i kupovinu na rate. Za svaki kupljeni Sony televizor obezbijeđena je maksimalna garancija kao i servis. Upoznavanje s ponudom i kupovinu Sony televizora možete obaviti u 3D BOX shopu u TC Mercator Banjaluka, kao i na web shopu 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba.

Scroll to Top