NOVO U 3D BOX-u Samsung The Freestyle projektor neograničenih opcija

Samsung The Freestyle projektor je uređaj koji prema željama i potrebama korisnika može biti projektor, pametni zvučnik i ambijentalno osvjetljenje. Može da se koristi u kući i van nje. Riječ je o multifunkcionalnom projektoru nove generacije koji se odnedavno nalazi u redovnoj ponudi 3D BOX-a.

Samsung The Freestyle dolazi u bijeloj boji i odlikuje ga premium, minimalistički dizajn. Zbog svojih tehnoloških karakteristika pruža visokokvalitetnu reprodukciju zvuka, živopisan prikaz omiljenog sadržaja i viši nivo korisničkog iskustva. Samsung je sa ovim projektorom osvojio zlatnu nagradu na prestižnom međunarodnom takmičenju za dizajn, International Forum Design Award 2022.

Filmovi, muzika, gaming, svjetlosni efekti…

Napredna tehnologija Samsung The Freestyle projektora implementirana je u vrlo lagano kućište od svega 830 grama. Ovo je uređaj koji stane na dlan ruke i vrlo jednostavno se premješta iz prostorije u prostoriju. Izuzev svoje male mase, The Freestyle se ističe i po svom elegantnom, modernom dizajnu. Idealno će ispuniti ulogu atraktivnog dodatka svakom enterijeru, od dnevnog boravka, kuhinje i kupatila, pa sve do spavaće sobe, ali i terase ili dvorišta. Takođe, zahvaljujući rotirajućem postolju do 180 stepeni, odabrani sadržaj se može sa istim kvalitetom prikaza projektovati na različite površine. To može biti projekcija na zidu, podu, plafonu, pa čak i na namještaju.

Posebnost Samsung The Freestyle projektora je što korisnicima pruža neograničene opcije. Riječ je o jedinstvenom uređaju koji, zavisno od individualnih preferencija korisnika, može biti projektor, pametni zvučnik ili ambijentalno osvjetljenje. Gledanje filmova, slušanje muzike ili gaming samo su neke od brojnih mogućnosti. Istovremeno, ambijentalni način rada podiže zabavu na potpuno novi nivo. Uz ovu karakteristiku korisnik može prikazati odabrani ambijent koji će ukrasiti zid prostorije te tako stvoriti intimnu, ugodnu atmosferu u domu. Može da projektuje i fenomenalne svjetlosne efekte na osnovu muzike poput prave disco kugle. Dodatno, projektor je kompatibilan i sa eksternim baterijama koje podržavaju USB-PD te 50W/20V output ili više. Na taj način postaje idealni saputnik za putovanja i druženja s porodicom i prijateljima van kuće.

Revolucionaran zvuk i prikaz sadržaja

Osim inovativnog dizajna i različitih mogućnosti korišćenja, Samsung The Freestyle prenosivi projektor karakteriše i inovativna tehnologija za nevjerovatnu reprodukciju audio i video sadržaja. Uz auto-focus koji omogućava automatsko izoštravanje, prikaz sadržaja biće uvijek kristalno čist i detaljan. Istovremeno, projekcija se može prilagoditi do 100 inča bez gubljenja kvaliteta. Takođe, tu je auto-keystone funkcija koja automatski izjednačava iskošenu projekciju i stvara pravougaonu sliku. Auto-level služi za prilagođavanje prikaza svakoj površini, od kamenog zida i pločica do kreveta u spavaćoj sobi. Što se tiče audio sadržaja, projektor donosi mogućnosti širenja zvuka od 360 stepeni po prostoriji, čime korisniku osigurava potpuno novi doživljaj i maksimalno uživanje.

Ako ste se zainteresovali da istražite novi nivo zabave kakav nudi Samsung The FreeStyle projektor, potražite ga u 3D BOX-u. Pored 3D BOX shopa u Tržnom centru Mercator Banjaluka, ovaj projektor možete da kupite i na web shopu 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba. Sigurni smo da ćete biti impresionirani njegovim širokim mogućnostima i sveukupnim kvalitetom.

Scroll to Top