3D BOX shop u TC Mercator Banjaluka

Opremanje doma svim potrebnim uređajima počinje i završava u 3D BOX-u

Opremanje doma modernim i funkcionalnim uređajima koji će vam omogućiti ugodnu dnevnu rutinu je vrlo važno za ukupni kvalitet života. Izbor odgovarajućeg šporeta, frižidera, veš mašine, usisivača, televizora, sound sistema, klima uređaja, nape, pročišćivača vazduha, konvektora, pa i laptopa, računara, monitora, gaming konzole ili električne četkice za zube, snažno određuje budući kvalitet vaše svakodnevice.

Shvatajući potrebe savremenog čovjeka i današnje porodice, 3D BOX je kreirao jedinstvenu, veoma bogatu ponudu uređaja za opremanje doma. Izuzetno širok izbor moderne elektronike, bijele tehnike, malih kućanskih aparata, gaming asortimana itd, čini 3D BOX najboljim fizičkim i online mjestom u BiH za kompletno opremanje stana, kuće, vikendice ili poslovnog prostora svim potrebnim uređajima.

Bijela tehnika i mali kućanski aparati

3D BOX shop bijele tehnike u TC Mercator Banjaluka, dio sa veš mašinama i televizorima

Opremanje doma bijelom tehnikom zahtijeva dobru pripremu i upoznavanje sa mogućnostima koje danas takvi uređaji mogu da pruže. U ponudi 3D BOX-a zastupljena je bijela tehnika vodećih svjetskih brendova, uključujući, naravno, BOSCH, Samsung, Teslu i druge. Pored nezaobilaznih uređaja za svako domaćinstvo kao što su šporeti, frižideri ili veš mašine, tu je i odlična ponuda sušilica veša. A tek ponuda ugradbenih elemenata, poput ugradbenih ploča, mikrovalnih rerni, napa, mašina za pranje suđa i ostalog, omogućiće vam da učinite najbolji izbor za svoju bezbrižnu i vrlo prijatnu svakodnevicu.

Da biste kreirali savršen ugođaj za boravak kod kuće uveliko će vam pomoći i izbor odgovarajućih malih kućanskih aparata. Za idealan početak dana tu su odlični kućni kafe aparati top brendova, ali i vrhunska kafa u kapsulama koja uz njih ide. Naravno, za zdrav i uspješan početak dana, dobro će vam doći i odličan blender, kuhalo, sokovnik ili mikser. Nema problema, jer opremanje doma ovim malim kućanskim aparatima iz ponude 3D BOX-a predstavljaće vam pravo zadovoljstvo. Kada zadovoljite potrebe za aparatima potrebnim u kuhinji, možete istražiti i ponudu aparata za ličnu njegu. Uz sve to, otkrićete i fenomenalan izbor feonva, pegli, pametnih vaga, ovlaživača vazduha i mnogo drugih korisnih kućanskih aparata.

Mali kućanski aparati izloženi u 3D BOX shopu bijele tehnike u TC Mercator Banjaluka

Televizori, sound sistemi, gaming…

Za uzbudljive filmske večeri kao i za nezaboravne sportske trenutke kod kuće, u 3D BOX-u ćete pronaći najbolje i najnovije Sony, Samsung, Philips i druge televizore. Da bi televizijski doživljaji bili kompletni, prati ih odlična ponuda sound sistema. To uključuje širok izbor soundbarova i raznovrsnih drugih zvučnika najvećih svjetskih brendova. Pored visokog praktičnog kvaliteta, svi ovi televizori i zvučnici su zadivljujućeg dizajna koji će doprinijeti ukupnoj udobnosti prilikom vašeg opremanja doma.

Samsung Neo QLED televizor u izlogu 3D BOX shopa u TC Mercator Banjaluka

Šta bi boravak kod kuće bio bez dobre zabave? Zato je za opremanje doma veoma važno izabrati i odgovarajuće uređaje koji će vam omogućiti zabavu u kojoj posebno uživate. Mnogima tu vrhunsku kućnu zabavu, pored gledanja filmskih i sportskih sadržaja i slušanja muzike, predstavlja gaming. Iz tog razloga, 3D BOX je formirao najpotpuniju ponudu PlayStation i Nintendo Switch asortimana. Međutim, u ponudi je i ogroman izbor gaming laptopa i računara, kao i sva potrebna računarska periferija za savršen gaming na najvišem nivou.

3D BOX gaming shop u Tržnom centru Mercator Banjaluka

Klima uređaji, grijalice, osvježivači i pročišćivači vazduha

3D BOX je formirao i top ponudu klima uređaja za opremanje doma. Riječ je o savremenim uređajima nove generacije vodećih svjetskih brendova. U izuzetnoj ponudi klima uređaja u 3D BOX-u su uređaji brendova BOSCH, Daikin, Tesla, LG, Elit, Beko, Mitsubishi, Whirpool i mnogih drugih. Posebna vrijednost kupovine klima uređaja u 3D BOX-u je ta što vam je uz doplatu omogućena njihova stručna ugradnja. Pored toga, za svaki kupljeni uređaj obezbijeđen je i ovlašćeni servis, najpovoljnija cijena u BiH, kao i maksimalna garancija.

Zalihe superefikasnih pročišćivača vazduha u 3D BOX-u su obnovljene. Kao i pred kraj prošle godine, tražnja za ovim ubicama alergena, kako ih još zovu, naglo je porasla. Velika zagađenost vazduha u našim gradovima mnoge je navela da bar u vlastitom domu obezbijede bezbjedan i čist vazduh. Dyson, Xiaomi i mnogi drugi pročišćivači vazduha iz ponude 3D BOX-a savršen su i izuzetno koristan dodatak za funkcionalno opremanje doma. U ovo doba godine, veoma su popularne i grijalice nove generacije koje se odlikuju viskom efikasnošću i veoma malom potrošnjom električne energije, kao i osvježivači vazduha, čijim ćete izborom u 3D BOX-u biti oduševljeni.

Xiaomi pročišćivač vazduha pored kauča u dnevnom boravku

Ako se pripremate za kompletno opremanje doma ili razmišljate o postepenoj zamjeni vaših dotrajalih ili prevaziđenih uređaja u kući, 3D BOX vam omogućava i garantuje najbolju i najpovoljniju ponudu. Posjetite 3D BOX shopove u Tržnom centru Mercator Banjaluka ili web shop 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba i uvjerite se. Dočekaće vas stručno i ljubazno osoblje koje će vam rado pomoći da riješite svaku svoju nedoumicu ili dilemu oko definitivnog izbora uređaja i načina njihovog plaćanja. A ako ste van Banjaluke, proizvode kupljene putem web shopa 3D BOX brzo i pouzdano dostavlja u Sarajevo, Mostar, Bijeljinu, Tuzlu, Prijedor, Zenicu, Bihać i sve druge dijelove BiH.

Scroll to Top