Moćni Samsung OLED televizori iz serije S95B na akciji u 3D BOX-u

Samsung OLED televizori iz serije S95B pripadaju najnovijoj generaciji televizora beskompromisnog kvaliteta. Taj jedinstveni kvalitet podržan je i najnovijim moćnim tehnologijama, te naprednom vještačkom inteligencijom.

Televizori nove generacije donose potpuno novi doživljaj gledanja sadržaja na velikim ekranima. Za razliku od nekadašnjih “malih ekrana” ili “prozora u svijet”, kako su nazivani stariji modeli televizora, današnji televizori omogućavaju posve novo iskustvo. Oni, naime, gledaoca uvlače u središte radnje, što izaziva uzbudljiv osjećaj prisutnosti na licu mjesta. Visokorealistična slika i trodimenzionalni okružujući zvuk omogućavaju gledaocu ne samo da vidi i čuje, već i da osjeti i doživi televizijski sadržaj koji prati. Na top planu Samsung OLED televizori iz serije S95B ostvaruju impresivne rezultate.

Puna snaga 4K

Samsung televizori iz serije S95B obezbjeđuju savršenu kombinaciju osvjetljenja, duboke crne nijanse i kontrasta. Prirodno svijetle i živopisne slike pokreće Quantum Dot tehnologija, spremna da oslobodi punu snagu 4K. Izuzetni detalji otkrivaju se sa svijetlim bojama i bogatim kontrastom. Gledalac je u mogućnosti da uhvati cijelu akciju iz bilo kojeg ugla i vidi svaki briljantan detalj, bez ometajućeg odsjaja. Akustika se osjeti kao u prvom redu koncertne dvorane uz Dolby Atmos na ovim fantastičnim televizorima.

Za razliku od običnih OLED televizora, Samsung OLED televizori iz serije S95B su jedinstveni po neuporedivo tamnijoj crnoj, čisto bijeloj i cijelom spektru potpuno živih boja. Uz najsavremenije samosvijetleće LED diode, korisničko uživanje u preciznosti, jasnoći i otvorenosti slike nema konkurenciju. Neuronski Quantum 4K procesor Samsung OLED televizora stvara najbolji doživljaj gledanja. Njegovo perceptivno mapiranje boja i OLED pojačivač osvijetljenosti pružaju nenadmašan kvalitet osvijetljenosti, boja, kontrasta i detalja. Kroz briljantnu tehnologiju 4K AI skaliranja, dopunjenu sa 20 neuronskih mreža, osjetićete svu moć 4K rezolucije.

Vrhunski Dolby Atmos doživljaj uz nove Top Channel zvučnike

Dizajn Samsung televizora iz serije S95B je tanak, sveden, elegantan i neviđeno lijep i snažan. Minimalistički okvir i tanki profil sa ravnim zadnjim dijelom besprekorno se uklapa u svaki enterijer, bez obzira na veličinu prostora. Novi Samsung Top Channel zvučnici podižu Dolby Atmos doživljaj na sljedeći nivo. Zahvaljujući višedimenzionalnom zvuku omogućavaju gamerima da potpuno urone u akciju.

Samsung televizori iz serije S95B, u najpopularnijim veličinama ekrana od 55 i 65 inča, trenutno su na akciji u 3D BOX-u. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku da po sniženoj cijeni nabavite televizor koji će vas, na primjer, smjestiti u srce fudbalskih dešavanja na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Kataru. Takođe, moći ćete da uživate u gamingu na nivou koji do sada nije viđen, kao i u filmskim večerima koje će vaš dnevni boravak ispuniti savršenom bioskopskom atmosferom. A kada se zaželite dobre muzike uživo, ovi televizori će vam podariti nezaboravne trenutke, prenoseći vam pozitivne vibracije, energiju i dobro raspoloženje.

Scroll to Top