Novogodišnja sniženja u 3D BOX-u otvorena TOP ponudom televizora!

Novogodišnja sniženja u 3D BOX-u otovrena su promocijom i top ponudom Sony, Samsung, Philips i TCL televizora. Više od 30 modela izuzetnih televizora proizvedenih uglavnom ove godine, u ponudi je po neodoljivo povoljnim cijenama. Pored nespornog i dugoročno pouzdanog kvaliteta navedenih televizora, uz njih se tokom ove akcije dobija i produžena garancija. Najčešće je to dugih 5 godina osiguranog kvaliteta u kojem ćete uživati kod kuće.

Novogodišnja sniženja u 3D BOX-u pružaju vam jedinstvenu priliku da jednako povoljno nadoknadite propušteno tokom Black Friday perioda. Pored uštede na cijeni i pomenutog benefita produžene garancije, televizori sa novogodišnje akcije će vam omogućiti savršene filmske večeri i uzbudljivo praćenje najvećih sportskih događaja kod kuće. Ova nova generacija televizora, naime, donosi posve novi kvalitet slike i zvuka. Uz to, proširena je i njihova funkcionalnost, pa su savršeno kompatibilni sa konzolama za gaming. Veliki ekrani mogu da se koriste i za video razgovore.

Sony televizori nove generacije predstavljaju vrhunska dostignuća u unapređenju ukupnog kvaliteta, od dizajna do najnovijih tehnologija za optimizaciju slike i zvuka. Rezultati tog napretka su impresivni. Sony televizor nove generacije unijeće u vaš dnevni boravak bioskopsku atmosferu jer pruža uranjajući osjećaj u radnju na velikom ekranu. Bićete okruženi fantastičnim zvukom koji slijedi kretanja i akciju. Zvuk dolazi sa svih strana kako biste imali osjećaj sopstvenog prisustva u radnji koju pratite. Novogodišnja sniženja u 3D BOX-u predstavljaju odličnu priliku da pod ekstremno povoljnim uslovima nabavite televizor koji vam to omogućava.

Televizori nove ere komunikacije i zabave

Sličnih karakteristika su i najnoviji Samsung televizori koje obuhvataju novogodišnja sniženja u 3D BOX-u. Imaju zadivljujuću sliku sa 100% volumena boja sa kvantnim tačkama. Pored sjajne, dugotrajne boje sa kvantnim tačkama, Samsung televizori očaravajuće tankog AirSlim dizajna imaju i kvantni HDR za izuzetne detalje i kontrast u kojima ćete posebno uživati. Tehnologija sa kvantnim tačkama omogućava najbolju sliku do sada. Sa 100% volumenom boja, kvantna tačka uzima svjetlo i pretvara ga u boju koja oduzima dah i ostaje izvorna na bilo kojem nivou osvjetljenja. Kvantni HDR donosi detalje i kontrast pa tako možete doživjeti punu snagu svake slike.

Po revolucionarnom novom kvalitetu ističu se i Philips televizori opremljeni jedinstvenim tehnologijama koje omogućavaju savršeno korisničko iskustvo. Novogodišnja sniženja u 3D BOX-u donose odličan izbor Philips televizora nove generacije po najpovoljnijim cijenama u BiH. Philips televizori se, između ostalog, ističu i po jedinstvenoj Ambilight funkciji koja pruža očaravajući ugođaj u cijeloj prostoriji. Naime, Ambilight je tehnologija koja boje sa ekrana pretvara u poseban svjetlosni efekat širom prostorije u kojoj se televizor nalazi. Uz Philips televizore moći ćete da uživate u posebno kreiranom svjetlosnom ambijentu, s intenzivnim doživljajem svjetlosnih promjena koje se dešavaju i na samom ekranu.

Pored navedenih televizora novogodišnja sniženja u 3D BOX-u obuhvataju i probrane TCL televizore koji se i inače odlikuju visokim kvalitetom i veoma povoljnom cijenom. Krasi ih i izuzetan minimalistički dizajn po kojem se naročito ističu. Kvalitetom slike koji ih krasi bićete zadivljeni. Mnogo je razloga da požurite u 3D BOX i iskoristite novogodišnju akciju na televizore koji će vas uvesti u novu eru komunikacije i zabave na najvišem nivou.

Scroll to Top