Fantastični Sony BRAVIA XR OLED TV iz serije A83J na akciji u 3D BOX-u!

Za one koji još nisu iskoristili Black Friday pogodnosti, fantastični Sony BRAVIA XR OLED TV 55″ iz serije A83J je trenutno na specijalnoj akciji u 3D BOX-u. Riječ je o televizoru upečatljivog OLED kontrasta i osvijetljenosti, kojeg odlikuju izuzetna slika i zvuk, podržani kognitivnom inteligencijom. Trenutno je ovaj TV velikog OLED ekrana dijagonale 139 cm na sniženju i košta samo 1999 KM! Pored toga, na njega je trenutno i garancija dugih 5 godina.

Zahvaljujući jedinstvenom procesoru Cognitive Processor XR, Sony BRAVIA XR OLED TV iz serije A83J će vam omogućiti da sve što gledate bude u rezoluciji povećanoj do 4K kvaliteta. Uživaćete u upečatljivom kontrastu na OLED ekranu koji stručno kontroliše jedinstvena Sony tehnologija kako bi svaka scena imala realističnu dubinu i čistu crnu boju.

Revolucionarni procesor na Sony BRAVIA XR televizorima reprodukuje sadržaj onako kako ga ljudi vide i čuju. Doživljaj je nevjerovatno realističan. Sony BRAVIA XR OLED TV razumije kako se ljudsko oko fokusira i unakrsno analizira slike kako bi im dao realističnu dubinu, izuzetan kontrast i prelijepe žive boje. XR OLED Contrast Pro pojačava boju i kontrast u svijetlim oblastima za izuzetno realistične slike definisane apsolutno crnom bojom i svijetlim istaknutim dijelovima. Uz senzor temperature i panel visoke osvijetljenosti, ovaj OLED TV koristi Cognitive Processor XR da detektuje temperaturu ekrana i precizno kontroliše svjetlost tako da se pikseli u svijetlim oblastima osvjetljavaju istovremeno.

Sve što gledate prati pravi okružujući zvuk

Zvuk kod ovog izuzetnog televizora dolazi direktno sa ekrana uz Acoustic Surface Audio+. Trostruki aktuatori iza TV-a vibriraju da bi stvorili akustiku koja se kreće sa slikom. Dva aktuatora sa strane poboljšavaju zvuk visoke frekvencije sa jasnim i prirodnim dijalozima. Lijevi i desni niskotonac pojačavaju bas za sveobuhvatan zvuk kod kuće. Uz Sony BRAVIA XR OLED TV, sve što gledate ima pravi okružujući zvuk. XR Surround stvara okružujući zvuk sa strane i vertikalno koristeći samo zvučnike televizora. Tako možete da doživite 3D zvuk bez potrebe za zvučnicima koji se ugrađuju u plafon ili emituju zvuk nagore. BRAVIA XR televizori kompatibilni su i sa Dolby Atmos tehnologijom. Možete jasnije da čujete dijaloge sa televizora bez pojačavanja zvuka. Čak i kada je govor teško čuti, Voice Zoom otkriva tip glasa, analizira ga i poboljšava jasnoću.

Sony BRAVIA XR OLED TV je savršen televizor za uzbudljive filmske večeri kod kuće. Na impresivnom OLED ekranu ovog TV-a možete da uživate i u totalno realnoj atmosferi sa stadiona dok pratite svoje omiljene utakmice. Slika i zvuk će vas oduševiti i ako na ovom TV-u budete gledali i slušali koncerte svojih omiljenih izvođača. Da ovaj televizor nema slabu tačku govori i podatak da je savršeno kompatibilan sa PS5 konzolama. Uživaćete u gamingu najvišeg kvaliteta zahvuljujući moćnim performansama koje ga krase. I još jednom da napomenemo, trenutno je ovaj TV na velikom sniženju u 3D BOX-u. Košta samo 1999 KM, uz garanciju na 5 godina.

Scroll to Top