NOVO U 3D BOX-u: Pametne Xiaomi hranilice i pojilice za kućne ljubimce (Video)

Ostavljanje hrane i vode za kućne ljubimce kad izlazite iz kuće uvijek je izazov s nepoznatim ishodom. Nekad ćete po povratku kući zateći prevrnute posude, a nekad ćete morati i da ih tražite. Ako vaš ljubimac prospe vodu, ostaće žedan. Ako prevrne posudu s hranom, napraviće nered. Srećom, Xiaomi je osmislio genijalan način da vas poštedi takvih nevolja. Ujedno, kreirao je i inovativno rješenje koje vašim ljubimcima uvijek u pravo vrijeme pruža sve što im je potrebno.

U 3D BOX-u sada možete da pronađete pametne Xiaomi hranilice i pojilice za kućne ljubimce i zauvijek spriječite mogući nered. Naime, Mi Smart Pet Fountain je pametna fontana za kućne ljubimce koja im obezbjeđuje uvijek dostupnu i svježu vodu, čak i kada niste kod kuće. Putem Mi Home aplikacije obavještava vas kada je potrebno dodati vode, te očistiti ili zamijeniti filter.

Uvijek svježa i dostupna voda za vašeg ljubimca

Kod ovog revolucionarnog uređaja za kućne ljubimce na raspolaganju vam je više načina rada kako biste punjenje vodom prilagodili potrebama. Kada je u fontani manjak vode, u aplikaciji se pokaže crveni indikator koji podsjeća na punjenje. Može se puniti automatski, a automatizam se može i ugasiti ako vodu želite da dodajete manuelno. Rezervoar može da sadrži 2 litra vode. To je dovoljno za 4 dana za jednu odraslu mačku ili manjeg psa. Više ne morate brinuti da će vaši ljubimci biti žedni dok ste van kuće. U slučaju nestanka struje, Mi Smart Pet Fountain može postepeno da ispušta vodu, kako bi je u posudi uvijek bilo dovoljno za vašeg ljubimca.

Xiaomi Smart Pet Fountain je prošao sve testove sigurnosti i kvaliteta, tako da je apsolutno bezbjedan za vaše ljubimce. Izrađen je od materijala koji čuvaju izvorni kvalitet hrane i vode. Uređaj je opremljen i sa 4 nivoa filtracije kojima se uklanjaju sitne čestice, dlake i hlor iz vode koji mogu biti štetni za životinje. Zahvaljujući kružnom filtriranju, fontana obezbjeđuje uvijek svježu vodu.

U ponudi 3D BOX-a sada se nalazi i Mi Smart Pet Feeder. To je pametna hranilica za kućne ljubimce koja im obezbjeđuje uvijek dostupnu hranu, u svako doba dana. Kontrola doziranja hrane i podešavanje da to bude, na primjer, svakog dana u isto vrijeme, obavlja se putem Mi Home aplikacije.

Doziranje hrane pratite putem Mi Home aplikacije

Xiaomi Food Feeder izbacuje hranu u određeno vrijeme tako da možete biti sigurni da vaš kućni ljubimac neće ostati gladan dok ste vi van kuće. Uređaj sadrži dva senzora koji prate ostatak hrane i ispuštaju novu, te bilježe radnje u aplikaciji. U aplikaciji možete odabrati vrijeme u koje će se hrana za kućne ljubimce ispuštati u posudu iz koje vaš ljubimac jede.

Rezervoar uređaja može da primi oko 1,8 kg suve hrane. To je dovoljna količina hrane za mačke ili manje pse za pune dvije sedmice. Mi Smart Pet Feeder ima ugrađen sistem napajanja u slučaju nestanka struje ili prekida napajanja električnom energijom. Sadrži 4 AA baterije kako bi se osiguralo normalno i pravovremeno ispuštanje hrane u takvim situacijama. Odjeljak za hranu, miješalica za hranu, oštrica za doziranje i posuda za hranu su od nerđajućeg čelika. Posude za hranu su odvojive i mogu se normalno prati kako se ne bi nakupila masnoća. Ovaj uređaj za kućne ljubimce pruža garanciju vodootpornosti i održavanja hrane svježom. Između ostalog, ima zamjenjivi uložak za sušenje hrane i skrivena okretna vrata hranilice.

Scroll to Top