NOVO U 3D BOX-u Vrhunski SMEG kućanski aparati retro stila i dizajna 50-ih

Vrhunski kućanski aparati jedinstvenog dizajna, čuvenog italijanskog brenda SMEG, od sada su dostupni u 3D BOX-u. Globalno priznati brend nikog ne ostavlja ravnodušnim zbog svojih inovativnih rješenja i tijesne saradnje sa najvećim svjetskim dizajnerima.

SMEG kućanski aparati iz ponude 3D BOX-a odlikuju se vrhunskim kvalitetom materijala i mogućnostima koje pružaju. Još i više, prepoznatljivi su po dizajnu zaobljenih linija, pastelnih boja visokog sjaja i hromiranih detalja, koji prati estetiku retro stila 50-ih. Stil je za ovaj brend način na koji svaki njihov proizvod komunicira s okolinom. Uređaji ovog jedinstvenog brenda ostvaruju interakciju s korisnicima, čime se uspostavlja odnos s korisnikom koji nadilazi puke praktične brige.

Stalna i stroga kontrolna ispitivanja tokom cijelog proizvodnog procesa svjedoče o predanosti brenda garantovanju apsolutne pouzdanosti. Zahvaljujući inovativnim i različitim programskim rješenjima, svaki pojedini SMEG kućanski aparat zadovoljava različite potrebe korisnika. Uz to, uvijek se poštuje maksimalna jednostavnost korištenja i pametnog upravljanja resursima.

SMEG aparati – ikone stila

Danas je sposobnost kombinovanja funkcionalnih nivoa performansi s vrhunskom energetskom efikasnošću obavezna. To je izazov koji teče paralelno s istraživanjem stila koje Smegov napredni interni centar za dizajn provodi oslanjajući se na partnerstvo svjetski poznatih arhitekata i dizajnera. Neki od njih su Guido Canali, Mario Bellini, Studio Piano Design, Marc Newson, Giancarlo Candeago, te Matteo Bazzicalupo i Raffaella Mangiarotti iz DeepDesign-a. Mogućnost udruživanja tehnologije sa stilom omogućila je stvaranje SMEG proizvoda koji su vremenom postali prave ikone.

SMEG kućanski aparati na radnom stolu poljske kuhinje okružene zelenilom

SMEG asortiman 50’s Style predstavlja nepogrešiv vintage dizajn. Kod njega se klasične, zaobljene linije i jarke boje savršeno kombinuju s vrhunskom tehnologijom. Uređaji ovakvog dizajna čine da svaki prostor vrvi stilom i karakterom, očaravajući ljubitelje stila i dizajna.

Linija malih kućanskih aparata ovog brenda, koju su dizajnirali Matteo Bazzicalupo i Raffaella Mangiarotti (DeepDesign), nastala je spojem tehnologije i estetike, funkcionalnosti i evociranja nepogrešivih oblika i atmosfere stila 50-ih. Zaobljene i retro linije i boje reinterpretirane su s modernim zaokretom kako bi postale protagonisti kuhinje. Od kultnog frižidera FAB28LPK5 do najnovije generacije malih kućanskih aparata, linija 50’s Style sastavljena je od jedinstvenih, svestranih, antikonformističkih proizvoda. Posvećena je onima koji vole biti okruženi predmetima snažnog karaktera, a da pritom ne izgube iz vida visokokvalitetne izvedbe.

Ravnoteža vrhunske estetike i funkcionalnosti

SMEG crveni aparat za espresso, crno kuhalo za vodu i pastelno zelena SMEG citruseta

Priprema kafe, na primjer, umjetnost je koja zahtijeva prave alate. Upoznajte SMEG aparate za espresso i ostvarite profesionalne rezultate svako jutro. Ovi aparati za kafu pomoći će vam da svaki put dobijete najbolji napitak.

Očaravajućeg retro oblika, SMEG tosteri spajaju ergonomiju, funkcionalnost i estetsku ravnotežu. Uz ovaj uređaj otkrićete savršenu kombinaciju dizajna, tradicije i inovacije. Pored frižidera, tostera i kafe aparata, linija 50’s Style obuhvata i kuhala za vodu, samostojeće miksere, blendere, pjenilice za mlijeko i sokovnike.

Posjetite 3D BOX prodavnice ili web shop 3D BOX-a i upoznajte jedinstveni kvalitet i moćni dizajn SMEG kućanskih aparata.

Scroll to Top