PRE-ORDER popusti u 3D BOX-u na PSVR2 i PS5 DualSense Edge kontroler

Izlazak PlayStation VR2 (PSVR2) kompleta narednog mjeseca i PS5 DualSense Edge kontrolera naredne sedmice označiće početak nove ere gaminga. Sa svakim od ovih uređaja pojedinačno, PlayStation gaming će dostići novi nivo kvaliteta poboljšavajući, naravno, i ukupno korisničko iskustvo. Ovi artikli su u 3D BOX-u sada na PRE-ORDER popustu, što će svaki gamer zainteresovan za njihove unaprijeđene mogućnosti znati da iskoristi.

PSVR2 je jedinstven, i u odnosu na prvobitni model veoma unaprijeđen uređaj za novu generaciju gaminga u virtuelnoj realnosti. Omogućiće vam da otkrivate i istražujete nove svjetove uz revolucionarni osjećaj uranjanja i prisustva u njima. Prilikom stvaranja ovog uređaja kreatori su imali na umu udobnost, pa je novi headset nešto tanji i laganiji od PSVR-a prve generacije. S druge strane, PS5 DualSense Edge Wireless Controller je novi upravljač za novu generaciju PlayStation konzola. Kod njega je pri izradi posebna pažnja posvećena visokim performansama i prilagodljivosti. Sve na Edge kontroleru kreirano je kako biste mogli oblikovati vlastito iskustvo pri igranju i igrati baš onako kako želite.

Tehnologija PSVR2 Sense donosi ključne funkcije koje omogućavaju jedinstvena iskustva igranja. To su, između ostalog, povratne informacije na slušalicama, praćenje očiju, 3D zvuk, te prilagodljivi okidači i dodirne povratne informacije sa Sense kontrolera. Zajedno s kompatibilnim igrama osvojiće čula igrača i ponuditi im nevjerovatno dubok osjećaj uranjanja.

Velike nadogradnje uz pomoć novih tehnologija

Novi PSVR2 headset, sa OLED ekranom, vidnim poljem od 110° i podrškom za 4K HDR, predstavlja značajnu nadogradnju u odnosu na prvi model PSVR. Novi headset, takođe, podržava brzinu osvježavanja ekrana do 120 Hz. Naočale imaju 4 kamere ugrađene na prednjoj strani, pa korisnici neće morati da postavljaju eksterne kamere koje prate pokrete. Novi Sense kontroleri uključuju adaptivne okidače i vibraciju, slično kao DualSense, a takođe mogu da detektuju dodire prstima. Sa ostatkom kompleta povezuju se putem tehnologije Bluetooth 5.1. Imaju ugrađenu litijum-jonsku, punjivu bateriju. Pored headset-a za glavu, ovaj komplet uključuje i 2 Sense kontrolera i stereo slušalice za sveobuhvatan doživljaj virtuelne realnosti kao nikada i nigdje do sada.

Kad je riječ o PS5 DualSense Edge Wireless Controller-u, ovaj novi upravljač omogućava vam da ostvarite prednost koristeći prilagodljive kontrole i zamjenjive profile. To su nove, jedinstvene opcije koje vas čine spremnim za sve moguće avanture, od profesionalnih turnira do epskih single-player pustolovina.

Scroll to Top