Vrhunski TCL televizori u 3D BOX-u po superpovoljnim promo cijenama!

TCL televizori su posljednjih godina oduševili korisnike širom svijeta što je najveća garancija njihovog vrhunskog kvaliteta. S obzirom na to, 3D BOX je formirao odličnu ponudu različitih modela televizora ovog brzorastućeg brenda. Pored vrhunskog kvaliteta slike i zvuka, te neodoljivog minimalističkog dizajna, ovi televizori se odlikuju i nevjerovatno povoljnim cijenama.

TCL je danas vodeći igrač u globalnoj TV industriji. Osnovan 1981. godine, sada djeluje na više od 160 tržišta širom svijeta. Prema Sigmaintell-u, TCL je zauzeo 2. mjesto na globalnom tržištu televizora u pogledu količine prodaje u 2019. godini. TCL se specijalizovao za istraživanje, razvoj i proizvodnju potrošačke elektronike u rasponu od televizora i audio uređaja do pametnih kućanskih aparata. Ipak, TCL televizori su segment u kojem je brend izgradio najveću globalnu popularnost.

Kao drugi najveći proizvođač televizora na svijetu, TCL bilježi impresivne rezultate i u razvoju TV panela. Posljednjih godina ekrani televizora ovog brenda po kvalitetu pripadaju samom svjetskom vrhu. TCL televizori nove generacije imaju zaista impresivnu sliku koja dostiže savršenstvo i u najsitnijim detaljima. Naročito su atraktivni QLED ekrani TCL brenda, a pritom su i vrlo pristupačni.

TCL QLED TV 55″ samo 999 KM!

Ako bismo morali da izdvojimo samo jedan TCL televizor iz ponude 3D BOX-a, onda bi to bio model C635. Naime, taj model televizora je proizveden 2022. godine i dolazi upravo s velikim QLED ekranom dijagonale 55 inča, odnosno 139 cm. Najbolje od svega je da košta samo 999 KM! Po istoj cijeni u 3D BOX-u prodaje se još jedan superatraktivan model TCL televizora dijagonale ekrana 65 inča, iz serije P638. Riječ je, takođe, o televizoru proizvedenom prošle godine. Svi TCL televizori iz ponude 3D BOX-a su vrlo pristupačni, izuzetno kvalitetni i krasi ih nenadmašan dizajn bez ivica.

TCL televizori s QLED ekranom postavljaju nove trendove uz pomoć Quantum Dot i Dolby Vision tehnologija koje stvaraju nenadmašne boje, svjetlinu i kontrast. S Android TV-om, ugrađenim Google Assistant-om i moćnim Onkyo audio sistemom, ovi televizori spajaju modernu zabavu i inteligenciju sa slikom koja oduzima dah.

Istražite ponudu TCL televizora na web shopu ili u poslovnicama 3D BOX-a i požurite kako biste iskoristili njihove trenutne promotivne cijene.

Scroll to Top