NOVO U 3D BOX-u Bang & Olufsen zvučnici i slušalice premium kvaliteta i dizajna!

Ljubitelji vrhunskog zvuka, neskloni kompromisima, sigurno već znaju da je Bang & Olufsen brend koji garantuje iskrenu reprodukciju muzike. Kvalitet i dizajn zvučnih sistema i slušalica ovog izuzetnog brenda Wired je opisao kao “kvalitetnu isporuku medija putem upečatljivih predmeta”. Da, dizajn igra veliku ulogu u oblikovanju B&O proizvoda, tako da premium kvalitet reprodukcije zvuka prati i premium izgled slušalica i zvučnika.

3D BOX s ponosom obavještava fanove moćnih audio sistema da je u redovnu ponudu uvrstio izuzetan izbor Bang & Olufsen zvučnika i slušalica premium kvaliteta i dizajna. Riječ je o proizvodima koji postižu impresivnu vjernost i snagu reprodukcije muzike. Ujedno, obezbjeđuju kristalno čiste i jasne konferencijske veze i razgovore na daljinu. Malo ko danas poznaje i primjenjuje psihoakustiku tako dobro kao ovaj čuveni danski proizvođač audio opreme sa 98 godina tradicije.

Savršen zvuk za koji ne postoje prepreke

Psihoakustika kao naučna disciplina koja se bavi proučavanjem percepcije i doživljaja zvuka u Bang & Olufsen laboratorijama je veoma važna za dizajniranje i testiranje B&O proizvoda. Rezultati su zadivljujući. Postignut je kvalitet reprodukcije zvuka na koji ne utiču tehnološka ograničenja. S B&O zvučnicima ili slušalicama dobijate savršen doživljaj slobode i nezavisnosti u kretanju, radu i zabavi.

Muškarac sa B&O H95 slušalicama na ušima naslonjen potiljkom na vrata automobila

Bang & Olufsen slušalice su izrađene od najkvalitetnijih materijala. Za njihov oblik i udobnost zaslužni su vodeći svjetski dizajneri koje B&O kompanija angažuje dajući im slobodu u kreacijama. Tako su nastali neki od najboljih modela slušalica u svijetu kao što su, na primjer, B&O Beoplay H95 over-ear Bluetooth slušalice. Ove slušalice superluksuznog dizajna imaju prilagodljivo aktivno poništavanje buke i reprodukuju izuzetan zvuk najvišeg kvaliteta. Izrađene su sa posebnom pažnjom prema svakom detalju kako bi se osiguralo pravo premium iskustvo slušanja. Ove slušalice sa drajverima od titanijuma odlikuju se vrhunskim zvučnim performansama i trajnom udobnošću.

Moćan bas i punoća zvuka u kompaktnom B&O pakovanju

U ponudi 3D BOX-a su i drugi fantastični modeli Bang & Olufsen on-ear i in-ear slušalica neodoljivo atraktivnog dizajna. Svi modeli imaju izuzetne performanse zvuka i jedinstven dizajn koji ih čini prepoznatljivm i nezaboravnim. Pored slušalica, u ponudi 3D BOX-a su i najatraktivniji modeli prenosivih B&O zvučnika jedinstvenog kvaliteta i dizajna.

Žena u gradu sa B&O slušalicama H95 na ušima ulazi u automobil

Jedan od modela Bang & Olufsen zvučnika iz ponude 3D BOX-a je i Beosound Explore, vodootporni Bluetooth vanjski zvučnik. To je najpoželjniji i najizdržljiviji zvučnik za sve vaše aktivnosti na otvorenom. Krase ga zvučne performanse vodeće u klasi, sa snažnim basom. Zvučnik je robusnog dizajna, potpuno otporan na vodu i prašinu kao i na mehanička oštećenja. Na jednom punjenju baterije nudi čak 27 sati reprodukcije muzike. Njegovi dvostruki drajveri punog opsega pružaju snažan bas i mogućnost da osjetite svu punoću zvuka i pored kompaktnih dimenzija.

Istražite ponudu svih Bang & Olufsen slušalica i zvučnika u 3D BOX-u i otkrijte koji modeli su idealni za vaše potrebe. Činjenica je da B&O proizvodi nisu jeftini, ali cijene otklanjaju svaku sumnju u njihov istinski premium kvalitet i trajnost.

Scroll to Top