3D BOX, partner Srpska Open turnira: Fantastičan doživljaj, nezaboravno iskustvo! (FOTO)

Biti partner i sponzor teniskog turnira u Banjaluci Srpska Open 2023, za 3D BOX je bio fantastičan doživljaj. Bilo je to nezaboravno iskustvo i referenca na koju će 3D BOX zauvijek biti ponosan. Podrškom vrijednostima na kojima je turnir izrastao u prvoklasni teniski događaj u regionu, 3D BOX je pred očima svijeta ujedno promovisao i sopstvene principe stalnog kreativnog razvoja i društveno odgovornog poslovanja.

I zaista, u danima teniskog turnira Srpska Open 2023, od 16. do 23. aprila u Banjaluci, kreativnost i odgovorno poslovanje nekako su išli ruku pod ruku. Na sportskim terenima novoizgrađenog teniskog kompleksa za titulu su se borili neki od najvećih teniskih majstora današnjice, uključujući i najvećeg majstora ove igre Novaka Đokovića. Publika je mogla da uživa u vrhunskom tenisu i svjedoči veoma uzbudljivoj završnici u kojoj je do trofeja stigao srpski teniser Dušan Lajović.

Istovremeno, posjetiocima su ponuđeni i mnogi drugi uzbudljivi i zabavni sadržaji. Tokom trajanja Srpska Open 2023 teniskog turnira, u 3D BOX zoni zabave posjetioci svih generacija mogli su da se upoznaju sa najnovijim dostignućima u oblasti gaminga. Mlađima je posebno zanimljivo bilo upravo u zoni zabave 3D BOX Fun Zone. Djeca su pokazala da nemaju nikakav problem sa razumijevanjem i usvajanjem novih tehnologija, naročito ako su u vezi sa njihovim interesovanjima.

Povećana vidljivost 3D BOX brenda

Sada kada su se utisci sa Srpska Open 2023 teniskog turnira donekle slegli, može se zaključiti da je sponzorisanje takvog događaja bilo veoma uspješno. Partnerstvom sa organizatorima turnira, 3D BOX smatra da je pružio značajnu podršku razvoju i popularizaciji tenisa u Banjaluci i regionu. Podrška je pružena i širem upoznavanju i razumijevanju novih tehnologija. Promovisano je, takođe, odgovorno poslovanje, a sve zajedno bio je i veliki podsticaj druženju, zabavi, dobrom raspoloženju i širenju pozitivne energije.

Brojni mediji koji su pratili Srpska Open 2023 pomogli su da se poveća vidljivost 3D BOX brenda. Zahvaljujući tome, 3D BOX sada sa još više elana nastavlja svoj kreativni razvoj, idući i dalje u korak sa novim tehnologijama dok osluškuje i prati potrebe savremenog čovjeka.

Scroll to Top