S10 smartfoni čuvene Samsung Galaxy serije ušli u masovnu proizvodnju

Južnokorejski gigant Samsung započeo je 25. januara masovnu proizvodnju svoje Galaxy S10 linije smartfona. Ovu informaciju za korejski The Investor otkrio je neimenovani izvor, dodajući da su u pitanju tri 4G modela. Prema tvrdnjama ovog insajdera, koje prenosi GSM Arena, rad na 5G varijanti jubilarnog modela počeće kasnije.

Isti izvor ističe da će sva tri Galaxy S10 modela imati senzore otiska prsta u ekranu. Modeli sa ekranima od 6.1 i 6.4 inča će koristiti Qualcomm-developed ultrasonični čitač, koji je precizniji i pouzdaniji, dok će 5.8-inčni Galaxy koristiti optički senzor. Najveći i srednji po veličini uređaj imaće zakrivljene displeje i Samsung će ih isporučivati sa predinstaliranom zaštitom za ekrane.

Insajder je još naveo da će proizvodnja Galaxy S10 X modela sa 5G podrškom i savitljivog Galaxy telefona početi nešto kasnije. On tvrdi da će se ovi modeli proizvoditi u Samsungovoj Gumi fabrici.

Galaxy S10 liniju telefona Samsung će predstaviti 20. februara, a tokom prezentacije će biti predstavljeni i 5G i savitljivi modeli.

Scroll to Top