Prvi fotosi dolazeće Samsung Galaxy SmartWatch linije i bežičnih slušalica

Napokon smo dobili do sada najbolji pogled na nekoliko dolazećih, a u najavama pomalo zapostavljenih proizvoda brenda Samsung. Fotografije visoke rezolucije Samsung Galaxy SmartWatch linije i bežičnih slušalica ekskluzivno je objavio tipster Ishan Agarwal na svom Twitter profilu.

Na fotografijama su novi Samsung Galaxy pametni satovi i prve bežične slušalice kompanije Samsung – Galaxy Buds. Njihovu promociju, zajedno sa Galaxy S10 linijom smartfona, očekujemo na zvaničnom Unpacked događaju u San Francisku, 20. februara.

Sportski sat Galaxy Watch Active možemo vidjeti u crnoj, srebrnoj i ružičastoj boji sa zlatnim premazom. U sve tri varijante ovaj Samsungov pametni sat izgleda elegantno i atraktivno. Zna se da će sat imati monitor srčane frekvencije, NFC, te Samsungov Tizen 4.0 smartwatch OS.

Galaxy Buds u bijeloj boji, prve su prave Samsungove bežične slušalice koje se odvojeno i pune i odlažu u kutijicu. Iako još nema pouzdanih informacija, spekuliše se da će imati 8 GB interne memorije i podršku za Bluetooth 5.0. Ako je vjerovati glasinama, u obe slušalice je, navodno, ugrađena baterijica od 58 mAh.

Najnoviji uvid u dolazeće Samsung Galaxy pametne satove i prve bežične slušalice

U narednih nekoliko dana vjerovatno će se pojaviti i više detalja o Samsungovom novom Fitness Tracker-u. Insajderi tvrde da je riječ o seriji Samsung Galaxy Fit i Galaxy Fit E. Tipster Mishaal Rahman prvi je otkrio fotografije ovog tracker-a.

Do 20. februara nije ostalo još mnogo vremena. Do tada, možemo još jednom da se podsjetimo na sve što smo do sada saznali o dolazećim Galaxy S10 telefonima. Sajt Pocketnow priredio je u video obliku presjek onog što smo o ovim smartfonima do sada imali priliku da saznamo.

Scroll to Top