EKSKLUZIVNO Samsung Galaxy A50 od sutra u prodaji u 3D BOX-u (Video)

Samsung Galaxy A50 je pravi biser među telefonima srednjeg cjenovnog ranga. Raskoš bukvalno isijava iz ovog prelijepog telefona sa prostranim Super AMOLED Infinity-U ekranom dijagonale 6.4 inča. Dolazi po nevjerovatno povoljnoj cijeni i od sutra je u prodaji u svim 3D BOX prodavnicama kao i na web shopu.

Galaxy A50 je premijerno predstavljen krajem prošlog mjeseca u Barseloni. Odmah je privukao ogromnu pažnju, što zbog atraktivnog izgleda, što zbog intuitivnih kamera velikih mogućnosti. Po cijeni od svega 699 KM, već se nameće kao uređaj koji za taj iznos nudi apsolutno najveći kvalitet.

Inovativne, moćne kamere

Da se ovaj reprezentativni model južnokorejske kompanije pojavio na tržištu samo pola godine ranije, bio bi u top klasi smartfona. Ovako, dospio je u srednji cjenovni rang u kojem će, nema sumnje, dominirati.

Samsung Galaxy A50 odlikuju vrhunske performanse, čipset maksimalne iskorišćenosti, fantastične kamere i obilje radne i interne memorije. Munjevit rad ovog telefona, u kombinaciji sa čipsetom, obezbjeđuje 4 GB RAM-a. Prostor za skladištenje podataka čini 128 GB interne memorije proširive do 512 GB. Tu je i jaka baterija od 4000 mAh koja uređaju obezbjeđuje natprosječnu autonomiju.

Fotoaparat s tri kamere na poleđini, podržan nizom korisnih opcija naslonjenih na vještačku inteligenciju, korisnicima pruža ogromne mogućnosti. Glavna kamera od 25 MP na dnevnom svjetlu snima živopisne fotografije besprekorne oštrine. Inovativni objektiv tu je da obezbijedi i odlične noćne fotografije i video snimke, jer pravovremeno obezbjeđuje više svjetla i smanjenje šuma.

Ultra Wide objektiv u kombinaciji s “inteligentnim okidačem” obezbjeđuje i savršeno širokougaono snimanje. Selfie kamera od 25 MP takođe koristi vještačku inteligenciju i druge opcije koje doprinose savršenim snimcima u svim uslovima osvijetljenosti.

Perfektno podešen čipset

Kvalitet koji u kombinaciji daju hardver i softver na ovom smartfonu pravo su remek djelo. U srcu A50 modela kuca jedan od najzahvalnijih procesora za telefone na granici premijum klase. Riječ je o moćnom, ali štedljivom osmojezgrenom Exynos 9610 procesoru izrađenom u 10-nanometarskoj tehnologiji. Grafički čip Mali-G72 obezbjeđuje brz, fluidan rad uređaju i najprijatnije korisničko iskustvo u multitaskingu.

Galaxy A50 dolazi s Android 9.0 (Pie) operativnim sistemom, čitačem otiska prsta na ekranu, Face Unlock i Fast charging opcijom. Opremljen je nizom inteligentnih rješenja, obogaćen brojnim korisnim aplikacijama i kreiran da korisnicima uljepša život.

Scroll to Top