3D BOX časti popustima povodom početka rada nove prodavnice u Bijeljini

Sve posjetioce 3D BOX prodavnice mobilnih telefona, televizora, PlayStation asortimana i druge tehničke robe, koja će 4. maja biti otvorena u Bijeljini, i dalje očekuju najavljene pogodnosti i prijatna iznenađenja. Iako je otvaranje prodavnice ranije zakazano za 20. april, neočekivani tehnički problemi uticali su na prolongiranje njenog početka rada. Uprkos svemu, u prvih sedam dana rada nove 3D BOX prodavnice u Bijeljini, preciznije od 4. do 11. maja, sve posjetioce očekuju brojne pogodnosti i veliki popusti.

Semberci će, između ostalog, imati priliku da po najpovoljnijim cijenama nabave nove PlayStation konzole, originalne PS igre i raznovrsnu PS opremu. Takođe, obezbijeđeni su i najpovoljniji načini kupovine mobilnih telefona najpoznatijih svjetskih brendova.

Cijene snižene za 15 odsto!

Konkretno, u novoj 3D BOX prodavnici u Bijeljini, u Karađorđevoj 12a, specijalni popust povodom otvaranja, trajaće do 11. maja. Popust od 15 odsto odnosi se na sve PlayStation igre, pa i one koje su trenutno na akciji. Isti popust do 11. maja obezbijeđen je i za svu PlayStation opremu, dok će se konzola PlayStation 4 500 GB Slim F chassis prodavati po specijalno sniženoj cijeni od 499 KM.

Bijeljina će, kako smo već najavili, 4. maja dobiti prvu 3D BOX prodavnicu. Semberce u 3D BOX-u očekuje raznovrsna ponuda najnovijih i najkvalitetnijih uređaja svjetskih brendova po najpovoljnijim cijenama i uz pripadajuću garanciju. Samsung, Apple, Huawei, Xiaomi, Honor.., samo su neki od tih brendova.

3D BOX obećava da će Semberci imati stalnu mogućnost kupovine na rate! Kratka procedura oko omogućavanja tog vida plaćanja, do 12 mjesečnih rata, obavljaće se u samoj poslovnici. Za kupovinu na kredit u 3D BOX prodavnici u Bijeljini, kupcu je potrebna lična karta i još nekoliko dokumenata koje je lako pribaviti. To je potvrda o prebivalištu ili bilo koji režijski račun na ime kupca (račun za struju, telefon…). Zatim, potrebna je i potvrda o zaposlenju i posljednja platna lista na ime kupca ili posljednji ček penzije, ako je kupac penzioner.

Najsigurniji uslovi kupovine

Poslije Banjaluke i Gradiške, u kojima 3D BOX trgovinske radnje već nekoliko godina uspješno posluju, priliku da po najpovoljnijim i najsigurnijim uslovima na licu mjesta nabave novi telefon, televizor i raznu drugu tehničku robu, dobiće i građani Bijeljine i okoline.

3D BOX je firma za trgovinu i usluge registrovana u Banjaluci. Bavi se autorizovanom prodajom mobilnih telefona i njihove originalne opreme. 3D BOX je i član svjetske PlayStation zajednice, pa otud na istom prodajnom mjestu i bogat izbor konzola, džojstika, VR sistema, igara i drugih PlayStation uređaja i rekvizita.

Scroll to Top