MAJSKA AKCIJA Cijene originalne Samsung opreme snižene do 70% u 3D BOX-u!

3D BOX donosi nevjerovatno veliko majsko sniženje originalne Samsung opreme. Cijene više vrsta zaštitnih maski u 3D BOX-u, za više Samsung Galaxy modela telefona, snižene su i do 70 odsto.

Dolazak lijepog, toplog vremena uvijek nameće pitanje kako sa sobom nositi telefon a sačuvati ga od eventualnih mehaničkih oštećenja. Opasnost od oštećenja često je povezana sa manjkom džepova na ljetnoj odjeći, ali tu su i brojni drugi faktori. Uskoro će i sezona ljetnih odmora. Odlasci na plažu i razna druga osvježenja uvijek su potencijalno opasna po telefone koje stalno nosimo sa sobom.

Najisplativija preventiva

Pametni telefoni danas su veoma vrijedni, multifunkcionalni uređaji i što su kvalitetniji, to su i skuplji. Većini tih uređaja Ahilova peta je njihov ekran, koji u slučaju nepažnje ili izostanka zaštite najlakše strada. Da bi takva šteta bila spriječena, najisplativija preventiva je nabavka adekvatne zaštitne maske.

Izlazeći u susret svojim vjernim kupcima i korisnicima, 3D BOX je obezbijedio veliko sniženje originalne Samsung opreme. Originalna zaštita za Samsung telefone, po znatno sniženim cijenama, može da se nabavi u svim 3D BOX prodavnicama, te putem web shopa mobilnitelefoni.ba. 3D BOX prodavnice mobilnih telefona i njihove opreme nalaze se u Banjaluci, Gradišci i Bijeljini.

LED View Cover sada košta 39 KM

Snižene cijene odnose se pretežno na zaštitnu opremu za uređaje Galaxy S8 i S9 serije, te smartfone Galaxy Note 8 i Note 9 serije. Primjera radi, LED View Cover zaštita za odlični telefon Samsung Galaxy S8 je sa 129 KM snižena na 39 KM! Znatno su snižene cijene i drugih vrsta originalnih maski kao što su Clear View Standing, Alcantara, Silicon, Hyperknit Cover i druge. Recimo, Alcantara Cover za Samsung Galaxy S9 je sada 39 KM, a koštala je 109 KM. Tu je i Clear View Standing Cover za Galaxy Note 8 kojoj je cijena sa 109 KM spala na 45 KM…

Scroll to Top