Samsung Galaxy Watch Active 2 mogao bi biti predstavljen kad i Note 10

Samsung Galaxy Watch Active 2 mogao bi da bude predstavljen istog dana kada i smartfoni Galaxy Note 10 i Note+. Najnoviji renderi ukazuju upravo na to, budući da se na fotografijama vide dizajn i naziv novog pametnog sata južnokorejske kompanije.

Samsung je, podsjetimo, za 7. avgust zakazao Unpacked event, na kojem će prve zvijezde biti njihova dva nova najjača smartfona. O dolazećim Note 10 modelima smartfona smo već pisali nedavno.

Sada smo dobili priliku da ponešto saznamo i o nasljedniku Samsungovog Galaxy Watch Active pametnog sata, koji bi trebalo da nosi isti naziv i oznaku “2”. Izgled je sličan prvom Watch Active modelu, koji je na tržištu dostupan tek nekoliko mjeseci.

Ipak, određenu konfuziju unio je Samsung roadmap koji ukazuje na dolazak Galaxy Watch 2 pametnog sata. Ovaj model, kako se vidi, nema u nazivu Active, a najavljen je za treće tromjesečje ove godine. Šta će nam Samsung pored flagship smartfona još predstaviti na eventu u Njujorku, ostaje da se vidi.

Ako Watch Active 2 zaista stiže, vjerovatno će taj model biti predstavljen 7. avgusta uz Note telefone

U svakom slučaju, ako Watch Active 2 zaista stiže, vjerovatno će taj model biti predstavljen 7. avgusta uz Note telefone. Ostaje, takođe, mogućnost da će se sat pojaviti i nešto ranije, jer render sugeriše 5. avgust.

Za razliku od prethodnika, novi pametni sat trebalo bi da stiže uz kožni kaiš. Međutim, pojavili su se i renderi koji novi sat predstavljaju sa silikonskom narukvicom. Ranije glasine su sugerisale da novi Samsungov pametni sat stiže u veličinama od 40 mm i 44 mm. Na najnovijim renderima sat je prikazan u pink varijanti. Trebalo bi da dođe u još dvije boje i u Wi-Fi i LTE varijantama.

Scroll to Top