Killstreak se vraća na veliku scenu sa Call of Duty: Modern Warfare igrom

Do premijernog otkrivanja gameplay videa za ovogodišnji Call of Duty ostalo je još svega nekoliko dana. U pitanju je najnovije izdanje, koje predstavlja osvježenje čuvene Modern Warfare serije.

Ovo osvježenje donijeće nove uzbudljive momente i opcije u najnovijoj Call of Duty igri. Takođe, vratiće i one koje su omiljene igračima, a iz nekog razloga ih nije bilo u nekoliko prethodnih izdanja.

Activision i Infinity Ward su nedavno otkrili da se killstreak sistem vraća na velika vrata sa CoD: Modern Warfare naslovom. Ovo znači samo jedno – da će scorestreak biti smijenjen. Na taj način igrači će uz određeni broj ubistava ostvarivati specijalne pogodnosti u vidu raketa i posebnih paketa.

Iskustvo “stare škole”

Odluka je dosta zanimljiva, ali kao i uvijek, nekima se baš i ne dopada. Infinity Ward na ovaj način želi da pruži igračima mogućnost da dožive “staru školu”. Međutim, tako se donekle gubi fokus sa igranja na objektivu, koji je donio scorestreak sistem, objašnjava Play! Zine.

Dugo iščekivani povratak najpopularnijeg dijela Call of Duty franšize, potpuno prerađeni Modern Warfare, stiže 25. oktobra ove godine. Riječ je o igri koja igrače ubacuje u moderan sukob. U takvoj atmosferi odluke u djeliću sekunde mogu da utiču na globalni balans sila.

Najavljeni novitet ima jedinstvenu priču i progresiju kroz epsko singleplayer iskustvo, multiplayer pun akcije i novi co-op mod. Ovo je potpuno nov Modern Warfare u svakom pogledu. Iskustvo je bazirano na naslovnim stranicama novina danas, gdje su pravila borbe prilično zamagljena i siva.

Igrači Call of Duty noviteta moći da igraju kao pripadnici različitih internacionalnih specijalnih jedinica

Ranije smo objavili da će igrači Call of Duty noviteta moći da igraju kao pripadnici različitih internacionalnih specijalnih jedinica i grupa boraca za slobodu. Radnja će se odvijati kako u legendarnim evropskim gradovima, tako i na Bliskom Istoku.

Nove tehnologije i Dolby ATMOS

Modern Warfare donosi cross-platform igranje od starta na PC računarima i PlayStation 4 konzolama, što je velika novina. Napušta se klasičan season pass sistem i biće više besplatnih mapa i drugih sadržaja, koji će biti dostupni svim igračima. Modern Warfare ima potpuno novi engine igre koji donosi izuzetno fotorealistično iskustvo i gameplay.

Nova tehnologija koristi materijale bazirane na fizici. Tu su novi rendering sistem, volumetrijska svjetla, 4K HDR i novi način kako GPU prikazuje geometriju. Tu su i modovi spektralnog renderinga za situacije kad morate da koristite infra crvene senzore toplote ili u slučajevima korišćenja sistema noćnog vida. Konačno, tu je i nov sistem uklapanja oblika, koji će pružiti bolje animacije likova iz igre. Za platforme koje ga podržavaju, stiže i podrška za Dolby ATMOS zvuk.

Call of Duty: Modern Warfare će globalno biti dostupan od 25. oktobra na PlayStation 4, Xbox One i PC platformama.

Scroll to Top