Samsung Galaxy Note10 telefoni od sutra zvanično u prodaji i u 3D BOX-u

Samsung Galaxy Note10 smartfoni su spremni za prodaju koja sutra počinje u svim 3D BOX prodavnicama kao i širom svijeta. Ovogodišnji Galaxy Note10 flagship modeli južnokorejskog brenda mogu da se kupe i na web shopu 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba.

Kao što je ranije zvanično potvrđeno, prodaja modela Galaxy Note10 i Galaxy Note10+ počinje 23. avgusta. Za pomenutim telefonima vlada ogromno interesovanje, što ne treba da čudi ako se uzmu o obzir impresivne specifikacije uređaja. Zanimljivo je da je u Južnoj Koreji već zabilježeno nevjerovatnih 1.3 miliona prednarudžbi ovih uređaja. Prednarudžbe se odnose samo na period od 9. do 19. avgusta. To je čak duplo više u odnosu na broj prošlogodišnjih prednarudžbi fantastičnog modela Galaxy Note9.

Prema podacima kompanije Samsung, u periodu prednarudžbi najtraženiji model bio je Galaxy Note10+ sa 12 GB RAM-a i 256 GB interne memorije.

Više snage, brzine i memorije

Samsung Galaxy Note10 uređaji su najnapredniji pametni telefoni današnjice, nevjerovatno visokog kvaliteta. U jednom, izuzetno atraktivnom pakovanju, u mogućnosti su da korisniku ponude iskustvo korišćenja prenosnog ili desktop računara, konzole za igre, kamere za filmsku tehnologiju ili inteligentnu olovku…

Prvi sprovedeni testovi ukazuju da ovi modeli telefona donose kvalitet više u odnosu na sve ostale smartofne. Modeli jubilarne Galaxy Note serije tako donose više snage, više brzine i više mjesta za skladištenje podataka.

Upakovani su u futurističko kućište nenadmašnog dizajna, u kojem je smještena nova, unaprijeđena S-Pen olovka. Uređaji su otporni na vodu i prašinu. Sve komponente su od vrhunskih materijala i najkvalitetnije moguće izrade.  Prednjom stranom, na oba modela, dominiraju izuzetno prostrani Dynamic AMOLED ekrani, najbolji paneli današnjice.

Sve na ovim telefonima ukazuje na beskompromisni kvalitet, a to najbolje potvrđuju ludo moćne performanse uređaja. U srcu Note10 smartofna kuca Exynos 9825 procesor sa 8 jezgri, izrađen u najnaprednijoj 7-nanometarskoj tehnologiji. Vrhunsku grafiku, kakva nije viđena do sada, obezbjeđuje Mali-G76 čip. Funkcionalnost i snaga čipseta su maksimalno iskorišćeni tako da su Note10 modeli mnogo više od brzog i pouzdanog pametnog telefona.

Originalna zaštitna oprema u 3D BOX-u

Galaxy Note10 i Galaxy Note10+ su u principu smartfoni istog kvaliteta, ali i sa nekim manjim razlikama koje određuju cijenu. Note10+, recimo, ima veći ekran, kameru više na poleđini, čak 12 GB RAM-a i jaču bateriju. Rezultati prvih testova pokazali su da oba modela imaju set impresivnih kamera, boljih od kamera bilo kojeg drugog smartfona.

Iako je bilo teško povjerovati da S-Pen olovka može biti bolja od one na Note9 modelu, sada vidimo da može. Naime, pametna olovka na najnovijim modelima nudi pravo bogatstvo korisnih opcija koje život čine lakšim i ugodnijim. Između ostalog, rukopis nastao S-Pen olovkom na ovim smartfonima odmah možete da pretvorite u digitalni tekst. Pored toga, S-Pen služi i za podešavanje i pokretanje ogromnog broja opcija na ovim magičnim uređajima.

Uz početak prodaje Galaxy Note10 smartfona, 3D BOX je obezbijedio i bogatu originalnu zaštitnu opremu za navedene uređaje. Riječ je o najkvalitetnijim maskama koje pružaju savršenu zaštitu novim flagship telefonima brenda Samsung. Kupci tako mogu da izaberu Silicone Cover, Protective Standing Cover, Clear View Cover ili Led View Cover zaštitu.

Scroll to Top