Dolazeći Redmi Note telefoni imaju kamere zapanjujuće visokog kvaliteta

Superatraktivni Redmi Note 8 i Pro verzija tog smartfona zvanično će biti predstavljeni 29. avgusta. Riječ je o modelima pametnih telefona za kojima već vlada ogromno interesovanje širom svijeta. Na veliko zanimanje svakako su uticale dosadašnje informacije o smartfonima izuzetnih kamera koje, između ostalog, stvaraju zapanjujuće kvalitetne noćne snimke.

Nova generacija Redmi Note uređaja biće pravo osvježenje na stagnirajućem tržištu pametnih telefona. O ovim modelima većih nepoznanica više nema, a ono što se zna je da donose i neke hardverske novitete.

Poznato je, naime, da će Redmi Note 8 Pro imati gejmerski Helio G90T procesor, vodeno hlađenje i četvorostruku glavnu kameru. Navedene specifikacije ukazuju na uređaj brutalno jakih performansi što u kombinaciji sa vrhunskim kamerama ovaj uređaj čini posebno atraktivnim.

Impresivne noćne fotografije

Na poleđini Redmi Note 8 Pro modela nalazi se modul sa četiri kamere. Glavna među njima je ISOCELL Bright GW1kompanije Samsung, sa 64 MP. Tu su, naravno, ultra širokougaoni, super makro i senzor dubine. Generalno, fotoaparat je izuzetno opremljen i izdašno podržan najnovijim AI mogućnostima, među kojima je i Super Night Scene mod.

I osnovni Redmi Note 8 model smartfona ima svoje adute kojima će plijeniti pažnju. Podaci su saopšteni, imaće Snapdragon 665 čip i četvorostruku kameru s glavnim senzorom od 48 MP. Lu Weibing, generalni menadžer Redmi brenda, na zanimljiv način istakao je kvalitet AI Quad kamere osnovnog Note 8 modela. Osvrćući se na impresivan kvalitet noćne fotografije nastale korišćenjem Super Night Scene moda, Weibing je prokomentarisao da je “snimak posebno šokantan”. Za vrhunski kvalitet noćnih snimaka može da se koristi i dugačka ekspozicija, što samo pojačava pozitivan utisak o ovom smartfonu.

Uspješno osamostaljivanje Redmi brenda

Weibing je dodao da je glavna kamera od 48 MP premijum nivoa, sa dnevnim fotografijama u super visokoj rezoluciji.

Do zvaničnog predstavljanja novih Redmi smartfona ostala su još nepuna tri dana. Podsjetimo da se Redmi brend nedavno osamostalio od matične kompanije Xiaomi i da je na tržište zakoračio u velikom stilu. O tome najbolje svjedoče njihovi dosadašnji smartfoni iz nižeg i srednjeg cjenovnog ranga. Naravno, riječ je o modelima Redmi Go, Redmi 7A, Redmi 7 i Redmi Note 7.

Scroll to Top