Xiaomi Electric Scooter u 3D BOX-u po najpovoljnijoj cijeni u BiH (Video)

Mi Electric Scooter M365 kompanije Xiaomi je reprezentativni predstavnik električnih trotineta koji munjevito osvajaju svijet. Nagrađen najvišim priznanjem Best of the Best, skuter M365 objedinjuje sve najviše kvalitete ovakve vrte prevoznog sredstva. U 3D BOX-u se trenutno prodaje po najpovoljnijoj cijeni u BiH.

Električni trotineti su preko noći postali najpopularnije prevozno sredstvo u velikim gradovima širom svijeta. Voze ih mladi, stari, zaposleni, nezaposleni, rekreativci, dostavljači… Jednostavni za korišćenje, lako se voze i isto tako nose što posebno ističe njihovu praktičnost. Mnogo je faktora koji su uticali da Electric Scooter Mi365 postane jedan od najprodavanijih i najtraženijih električnih trotineta.

Maksimalna brzina 25 km/h

M365 je, naime, jednostavno, lako sklopivo, prilično lagano prevozno sredstvo za odrasle, za koje nije potrebna vozačka dozvola. Zapravo, riječ je o e-trotinetu koji omogućava ludo zabavnu vožnju i najpraktičnije moguće kretanje kroz gradske saobraćajne gužve. Razvija maksimalnu brzinu od 25 km na sat. Ima ugrađen i ekonomični način rada, a u tom slučaju maksimalna brzina koju može da postigne je 18 km/h.

Ovaj e-trotinet pokreću moćna litijumska baterija kompanije LG, kapaciteta 30×18650 mAh i motor snage 250 W. Na jednom punjenju obezbjeđuje do 30 prijeđenih kilometara, a samo punjenje baterije traje oko 5 sati.

U pravoj poplavi električnih trotineta, Mi Electric Scooter M365 se izdvojio kao jedan od najkvalitetnijih. Odlikuju ga vrhunske performanse, pouzdanost, praktičnost, atraktivan dizajn i premijum materijali od kojih je izrađen. Poostavljen je na pneumatike prečnika 8.5 inča, punjene vazduhom.

M365 je poveziv sa smartfonom

Ovaj trotinet dovoljno je snažan da vas povuče i uz uspone do 15 stepeni nagiba, a predviđen je za korisnike do 100 kg tjelesne mase. M365 kompanije Xiaomi je po mnogima najbolji električni skuter današnjice.

Za potpun ugođaj prilikom vožnje tu je i opcija povezivosti s pametnim telefonom putem Smart aplikacije. Na taj način uvijek možete da kontrolišete ili provjeravate brzinu, imate uvid u stanje baterije ili da mjerite prijeđenu razdaljinu.

Scroll to Top