3D BOX daje atraktivan popust za prednarudžbe top 5 dolazećih PS4 igara

Atraktivan popust i bonusi čekaju svakog ko u 3D BOX-u izvrši prednarudžbu bilo koje od pet ultrapopularnih dolazećih PS igara. Pet novih naslova za PlayStation 4 konzole pojaviće se u prodaji tokom septembra. 3D BOX je zato već obezbijedio mogućnost prednarudžbe svih pet igara, što naručiocima donosi značajnu uštedu ali i primamljive bonuse.

NBA 2K20 Standard Edition i NBA 2K20 Legend Edition PS4 u prodaji će se naći već od 6. septembra. Anthony Davis iz New Orleans Pelicans-a s naslovnice promoviše Standard Edition, a Dwyane Wade, penzionisana zvijezda Miami Heat-a, predstavlja legende.

PS4 igre u septembru

Svi koji do 6. septembra izvrše prednarudžbu jedne ili obje igre, ostvariće uštedu od 10% i osvojiti pripadajući bonus. Isti uslovi prednarudžbe, uz pripadajući popust i bonuse, važe i za ostale naslove koji stižu tokom septembra.

Samo četiri dana kasnije, 10. septembra, u prodaju stiže i eFootball PES Standard Edition PS4. Riječ je o igri koju smo do sada poznavali pod imenom Pro Evolution Soccer. Zvijezda sa naslovnice za eFootball PES 2020 Standard Edition je Lionel Messi.

Dolazeća igra donosi nekoliko izuzetno atraktvinih noviteta koji će obradovati svakog fana fudbalske igre i atmosfere koju čine puni stadioni. Finesse Dribble gameplay i novi Master League mod najviše obećavaju budući da igru podižu na sasvim novi nivo.

U posljednjoj dekadi septembra u prodaju stiže i FIFA 20 Champions Edition PS4 koju s naslovnice promoviše Virgil Van Dijk. Prednarudžbe koje donose popust i bonus primaju se do 24. septembra, kada ova igra stiže na tržište. Tri dana kasnije, u prodaju dolazi i FIFA 20 Standard Edition PS4, a lice s naslovnice je Eden Hazard.

Novi kvalitet FIFA 20

FIFA 20 trebalo bi da donese najviše uzbuđenja do sada, naročito zbog uvedenih inovacija koje podižu kvalitet gaminga. Football Intelligence, recimo, otključava do sada neviđenu platformu za igrački realizam. FIFA Ultimate Team, na primjer, nudi više načina za izgradnju sastava iz snova. EA Sports Volta Football vraća igru na ulicu. Riječ je o autentičnom obliku malog fudbala kakav dobro poznaju svi ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu.

Scroll to Top