3D BOX nastavlja da nagrađuje najsrećnije kupce na svom web shopu

Peti ciklus učešća za izbor najsrećnijeg kupca PlayStation proizvoda na web shopu 3D BOX-a počeo je 1. septembra. Izvlačenje novog najsrećnijeg kupca, random metodom kao i do sada, obaviće se na kraju ovog ciklusa, 15. septembra.

U svakom polumjesečnom ciklusu, najsrećniji kupac dobija vrijednu PlayStation nagradu, pa zato vrijedi kupovati PS proizvode na web shopu mobilnitelefoni.ba. Nagrada koju osvaja svaki kupac PS proizvoda je besplatna dostava na bilo koju adresu u BiH.

Monika Leko iz Gruda najsrećniji kupac 4. ciklusa

Monika Leko iz Gruda, dobitnica je vrijednog poklona u 4. ciklusu nagrađivanja kupaca na web shopu 3D BOX-a. Kao jedan od kupaca na web shopu u periodu od 15. avgusta do 1. septembra, Monika je imala najviše sreće. Prethodno, u 3. ciklusu, srećni online kupac i dobitnik nagrade bio je Siniša Ćetojević iz Banjaluke. On je nagradu preuzeo u 3D BOX PlayStation shopu u Delta Planetu u Banjaluci (vidi fotografiju).

Podsjetimo, u 1. ciklusu Dualshock Controller posljednje generacije vrijedan 129 KM osvojio je Haris Alibegović iz Doborovaca kod Gračanice. Poslije njega istu nagradu dobila je i Mirela Milaković iz Trna u opštini Laktaši kao najsrećniji kupac 2. ciklusa.

3D BOX je pokrenuo promociju bezbjedne online kupovine na svom web shopu koja donosi brojne pogodnosti. Svim kupcima na web shopu 3D BOX-a obezbijeđena je besplatna dostava PlayStation proizvoda na kućnu adresu bilo gdje u BiH. A svakog 1. i 15. u mjesecu random metodom će i dalje biti izvlačeni najsrećniji online kupci.

Online kupovina na web shopu 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba je krajnje brza, sigurna i isplativa. Da bi bila realizovana, neophodno je samo da se kupac registruje na web shopu. Registracija počinje klikom na “Login” u gornjem desnom uglu stranice, poslije čega se slijedi kratko, jednostavno uputstvo.

Pratite 3D BOX, isplati se

Kao član svjetske PlayStation zajednice iz BiH, 3D BOX je obezbijedio bogatu ponudu cjelokupnog PS4 asortimana. Originalne konzole, PS VR, PS igre, kontroleri i originalna dodatna oprema su u stalnoj ponudi i po najpovoljnijim cijenama. O načinima kupovine, odnosno plaćanja na web shopu 3D BOX-a, sve informacije možete pronaći ovdje.

PlayStation 4 konzola je najkvalitetnija i najpopularnija platforma u istoriji gaminga. Za šest godina postojanja, prodaja ove konzole oborila je sve rekorde, a kompaniji Sony obezbijedila stabilan većinski udio na tržištu. Vremenom, na tržištu se pojavio i ogroman broj najraznovrsnijih igara za PlayStation 4 konzole. Novi, uzbudljivi Remastered projekti i neki novi naslovi igara u 2019. potvrđuju da PS4 tek ulazi u zenit popularnosti.

Pratite 3D BOX na blogu i društvenim mrežama da biste na vrijeme bili obaviješteni o akcijama, popustima i drugim pogodnostima.

Scroll to Top