Xiaomi u Indiji za pet godina prodao više od 100 miliona svojih smartfona

Za pet godina prisutnosti na tržištu Indije, kineska kompanija Xiaomi prodala je u toj zemlji više od 100 miliona smartfona. Ovaj fantastični podatak saopštila je sama kompanija na svom Twitter profilu.

U objavi se još precizira da je impresivni rezultat ostvaren u periodu od trećeg kvartala 2014. do jula 2019. godine. Brend Xiaomi za kratko vrijeme postao je planetarno poznat po odličnim performansama smartfona, ali i po raznim drugim tehničkim uređajima. Izuzetno povoljan odnos cijene i kvaliteta uređaja koje proizvode takođe je jedan od zaštitnih znakova ovog brenda.

Pored domaćeg kineskog i bliskog indijskog tržišta, Xiaomi veliku popularnost uživa i na ovim našim prostorima. Na Balkanu je već neko vrijeme veoma cijenjen i brend Redmi, nastao osamostaljivanjem od matične kompanije Xiaomi. Izbor njihovih smartfona je sve češća odluka kupaca koji traže nov pametni telefon.

Prepoznajući kvalitet i popularnost kineskog brenda, 3D BOX je u svoju stalnu ponudu uvrstio veliki broj Xiaomi smartfona. Pored smartfona, u ponudi je i veliki izbor dodatne Xiaomi opreme. Naime, u svim 3D BOX poslovnicama, u Banjaluci, Gradišci i Bijeljini, mogu da se pronađu i odlični Xiaomi auto-punjači, Power Bank-ovi, slušalice, pametni satovi, fitness tracker-i i druga tehnička roba…

Kompletna ponuda Xiaomi uređaja, kao i drugih brendova, može da se pogleda, naruči ili kupi i na web shopu mobilnitelefoni.ba.

Scroll to Top