USB punjači danas su potreba svakog aktivnijeg korisnika nosivih uređaja

USB punjači i Power Bank jedinice neizostavna su dodatna oprema za svakog aktivnijeg korisnika današnjih nosivih uređaja. Iako svjedočimo ogromnom tehnološkom napretku, još nijedan pametni nosivi uređaj nije proizveden a da ne zahtijeva redovno punjenje.

Bilo da je u pitanju mobilni telefon, pametni sat, tablet, laptop ili kamera, svi ti uređaji zahtijevaju redovno punjenje. Međutim, ta potreba često se javlja kada nismo kod kuće ili u blizini utičnice za napajanje električnom energijom. U svim takvim, nimalo rijetkim, situacijama alternativni USB punjači i nosiva skladišta energije jedino su pravo i efikasno rješenje.

Iako se ti uređaji ne razlikuju toliko jedan od drugog, postoje faktori koje treba uzeti u obzir prilikom njihove kupovine. Skoro svi najnoviji pametni telefoni dolaze s opcijom brzog punjenja. Najčešće je to Qualcomm Quick Charging rješenje, iako postoje i druga poput Samsung Adaptive Fast Charge i Apple PD. Ovi standardi obezbjeđuju brže punjenje telefona bez pogoršavanja dugotrajnih performansi baterije. Ovaj faktor obavezno treba provjeriti prije kupovine, recimo, USB auto-punjača.

Xiaomi, ime za kvalitetne i pristupačne uređaje

Za pametne telefone obično je dovoljno 1000 mA po izlazu sa punjača. Međutim, dobri punjači osiguraće najmanje 2100 miliampera po USB priključku. Takvih punjača ima na tržištu i što je najbitnije, uglavnom nisu skupi. S druge strane, pored brzog punjenja smartfona, omogućiće vam i stabilno punjenje tableta i nekih drugih uređaja.

Od ostalih faktora bitnih pri izboru punjača kakav će vam najviše odgovarati, treba obratiti pažnju i na broj USB portova. Ako koristite više nosivih uređaja, svakako da ćete potražiti punjač ili Power Bank sa više ulaza. Punjači sa samo jednim ulazom svakako nisu dobar izbor, osim ako niste sigurni da vam više ulaza neće zatrebati. Kod izbora punjača treba obratiti pažnju i na ime proizvođača, jer samo mali broj njih proizvodi ove uređaje vrhunskog kvaliteta.

Kompanija Xiaomi, proizvođač pristupačnih, a veoma kvalitetnih smartfona, prepoznala je i ogromne potrebe potrošača za alternativnim punjačima. Naime, Xiaomi je proizveo neke od najboljih auto-punjača i Power Bank uređaja koji se mogu pronaći na tržištu.

3D BOX u svim svojim poslovnicama u Banjaluci, Gradišci i Bijeljini ima veliki izbor Xiaomi dodatne opreme. U takve proizvode svakako svrstavamo i auto-punjače i Power Bank uređaje. Ovom prilikom izdvojićemo nekoliko takvih proizvoda koji i u svijetu važe za najkvalitetnije i najpraktičnije. A kad je brend Xiaomi u pitanju, to znači i da im je cijena i te kako prihvatljiva.

Univerzalni, inteligentni Mi auto-punjači

Npr, Xiaomi Mi Car USB Charger je inteligentni i pouzdani punjač koji se koristi u automobilima, utaknut u ležište upaljača. Smatra se jednim od najboljih uređaja te vrste na svijetu, a cijena mu je i više nego prihvatljiva. Ima dva USB priključka za istovremeno punjenje i podržava Quick Charge koji automatski podešava izlaznu snagu za različite uređaje.

Kompatibilan je sa pametnim telefonima i tabletima Xiaomi, Apple, Samsung.., kao i raznim digitalnim fotoaparatima i ručnim gaming uređajima. Čak može da puni i najnoviji MacBook kada je uparen s USB Type-C punjačem.Dolazi u visokokvalitetnom metalnom kućištu najfinije završne obrade koje je obrađivano čak u 18 koraka. Rezultat je integrisani dizajn punjača savršene zaštite od prenapona i izuzetno visoke otpornosti na pregrijavanje.

U 3D BOX ponudi je i Xiaomi RoidMi, nevjerovatno praktičan Bluetooth punjač koji se koristi u automobilima. Dolazi s dvostrukim USB priključkom i opcijom reprodukovanja muzike sa korisnikovog smartfona. Pored toga obezbjeđuje i brzo punjenje uređaja 3.4A. Ovaj RoidMi punjač je kompatibilan sa svim vozilima, što se da primijetiti i po njegovom dizajnu prilagođenom različitim automobilskim upaljačima.

Ne idite na put bez Mi Power Bank-a

Xiaomi RoidMi 5 in 1 je punjač vrhunske izrade, sačinjen od nerđajućeg čelika i polikarbonatnih materijala. U svakom vozilu predstavljaće veoma atraktivan vizuelni dodatak.

Kad su u pitanju nosive baterije sa uskladištenom energijom, Xiaomi Mi Power Bank 10000 mAh je gotovo bez premca. Mi Power Bank je mala, izdržljiva, stilski dotjerana baterija, idealna za duža putovanja kada može da ispolji sav svoj potencijal. Izrađena je od jednog komada aluminijuma najfinije završne obrade i ukupne je mase od svega 155 grama.

LED indikator na ovom korisnom Power Bank uređaju pokazuje nivo napunjenosti baterije. Kompatibilan je sa svim telefonima i tabletima koji se pune putem micro USB priključka.

Scroll to Top