Najtraženiji Samsung televizori u 3D BOX-u po najnižim cijenama u BiH

Samsung Smart televizori RU7402 od 43 inča i RU8002 od 55 inča spadaju među najpopularnije televizore nove generacije. Što zbog krajnje prihvatljive cijene, što zbog beskompromisnog kvaliteta, najlakše pronalaze put do novih korisnika. Na svim 3D BOX prodajnim mjestima, ova dva modela televizora se prodaju po ubjedljivo najpovoljnijim cijenama u BiH.

Zahvaljujući Dynamic Crystal Color tehnologiji, ovi Smart televizori pružaju nevjerovatno visok kvalitet slike sa milijardu nijansi. Kao i ostali Samsung televizori nove generacije, pružaju pravu, upečatljivu 4K UHD rezoluciju sa 3840×2160 piksela. To je čak 4 puta više piksela od TV ekrana sa FHD rezolucijom.

Televizori savršene slike

UHD procesor južnokorejske kompanije garancija je da navedeni televizori pružaju vrhunski kvalitet slike koja gledaoca pokreće. Taj kvalitet omogućen je čipom koji reguliše boju, optimizuje visok omjer kontrasta i kontroliše HDR. Samsung UHD zatamnjivanje dijeli i obrađuje ekran u manje dijelove. Time je postignut optimum pa su i najsitniji detalji, u svakom kadru, precizni i jasno vidljivi.

Samsung televizori RU7402 od 43 inča, odnosno 109 cm dugačke dijagonale ekrana, savršeno će se uklopiti u ambijent svakog doma. Jednostavno se integrišu s pametnim zvučnicima i mobilnim uređajima, čak i ako su druge marke. Ovo je još jedan u nizu Samsung UHD Smart televizora koji je kompatibilan i sa Apple uređajima. S ugrađenom opcijom AirPlay 2, korisnik može puštati ili dijeliti sadržaj s Apple uređaja na velikom TV ekranu. Konkretno, putem iPhone, iPad i Mac uređaja, na ovom fantastičnom TV-u moguće je reprodukovati videozapise, muziku, fotografije i druge sadržaje.

Istu povezivost i kompatibilnost ima i Samsung Smart TV RU8002 od 55 inča. S dijagonalom ekrana od 140 cm zadovoljiće i zahtjevnije korisnike koji preferiraju veće televizore. Poseban kvalitet ovog fantastičnog TV-a su njegove široke mogućnosti, odnosno primijenjene tehnologije koje, između ostalog, obezbjeđuju i savršen gaming.

Idealan TV za gaming

Gaming iskustvo podržano Real Game Enhancer rješenjem, koje nude ovi UHD televizori je vrhunsko. Uz pomoć FreeSync(VRR) tehnologije, ovaj istinski Smart TV smanjuje zastoje u igri i omogućuje brzinu igre u realnom vremenu. VRR (promjenjiva brzina osvježavanja) tu je da osigura optimalnu izmjenu slika u svakoj sceni igre. Postignuto je i dinamičko izjednačavanje nijansi crne koje omogućuje bolju vidljivost u mraku. Takođe, koristi detaljnu analizu scena za optimalan kvalitet slike. Čak je i zvuk maksimalno poboljšan kako biste mogli potpuno da uronite u igru.

Pored dva navedena modela, koji se prodaju po dodatno sniženim cijenama, 3D BOX nudi i veliki izbor drugih televizora. Kompletna ponuda televizora može da se pogleda na web shopu 3D BOX-a ali i u poslovnicama u Banjaluci, Gradišci i Bijeljini.

Scroll to Top