Top 5 besplatnih aplikacija za produktivan put do posla i natrag

U nepreglednom nizu aplikacija za Android i Apple uređaje neke su se izdvojile kao nevjerovatno korisne u svakodnevnoj upotrebi. To su aplikacije koje i te kako mogu da olakšaju život i pojednostave izvršenje redovnih obaveza i ciljeva. Najbolje od svega je da su mnoge od tih aplikacija besplatne.

Odaberite pravu trasu, snimajte audio bilješke, rješavajte stavke sa svoje liste obaveza i još mnogo toga uz 5 preporučenih aplikacija. Top 5 aplikacija za sve navedeno preporučuje sajt tech-lifestyle.com, navodeći sve njihove prednosti i korist. Između ostalog, to su aplikacije koje pomažu da “ubijete” vrijeme, odslušate propuštene podkaste ili štiklirate neke od svojih brojnih obaveza.

Transit (Android, Apple)

Ako živite u gradu preopterećenom saobraćajem, ponekad nije lako odlučiti kako ćete ići na posao. Atomobilom? Autobusom? Biciklom? Ili, možda, električnim skuterom? Srećom, tu je aplikacija Transit (Android, Apple). Transit ima opcije za biranje najboljeg sredstva prevoza u preko 125 gradova širom svijeta. Ima i trase u realnom vremenu za vozove i autobuse. Pokriva i dijeljenje vozila (Uber, Lyft…) pa čak i stanice za dijeljenje bicikala i skutera. Imaćete sve podatke koji su vam neophodni da donesete logičnu odluku oko najboljeg načina za stizanje do posla.

Castbox (Android, Apple, Web)

Ništa nije bolje od slušanja dobrog, korisnog podkasta koji čini da se osjećate da radite nešto produktivno, čak i ako vozite. Odlična, sveobuhvatna opcija, gdje na jednom mjestu možete da držite sve svoje omiljene podkaste i nađete neke nove je Castbox.

Ova aplikacija je kompatibilna sa platformama Android Auto i Apple CarPlay i sadrži više od milion podkast kanala. Ti kanali pokrivaju vijesti, zabavu i mnogo drugih oblasti. Uključuju i dva podkasta Fast kompanije – Tajne najproduktivnijih ljudi (Secrets of the Most Productive People) i Kreativni razgovori (Creative Conversation). Podkaste možete da postavite i na cloud. Tako možete da počnete da slušate na jednom uređaju, a završite slušanje na drugom.

Otter Voice Notes (Android, Apple)

Inspiracija skoro nikada ne dolazi kada sjedite besposleni za svojim stolom. Zato vam je potrebno nešto što će vam pomoći da brzo zabilježite svoje genijalne ideje. Isprobajte aplikaciju Otter Voice Notes. Uvjerićete se koliko je lako snimiti sopstvene glasovne bilješke, a možete ponovo i da preslušate snimke vaših sastanaka sa kolegama.

Snimci se automatski transkribuju i možete im dodati tekst, fotografije i označiti bitne dijelove snimka na koje treba obratiti pažnju. Aplikacija vam daje 600 minuta besplatne transkripcije svakog mjeseca, što je često i više nego što će vam biti potrebno.

Email by Edison (Android, Apple)

Nema puno stvari koje nerviraju više od pretrpanog inboksa ujutru. Proletite kroz gomilu vaših mejlova sa malom ali moćnom aplikacijom Email by Edison.

Ova aplikacija podržava skoro sve mail provajdere, ima vrlo praktičan interfejs i gomilu korisnih funkcija. Notifikacije su u realnom vremenu dok ste na putovanju, svajpovanje je personalizovano, a tu je i funkcija za jednostavno odjavljivanje sa pretplate za dobijanje mejlova. Ova aplikacija pomoći će vam da dovedete svoj inboks u red prije nego što ispijete prvu šoljicu kafe.

Microsoft To-Do (Android, Apple, Windows)

Aplikacije za pravljenje listi zadataka ponekad pokušavaju da urade previše. Aplikacija Microsoft To-Do pruža odličan balans između funkcija koje nudi i jednostavnosti upravljanja. Jednostavno, ne pokušava da zakomplikuje sređivanje liste zadataka.

Sa ovom aplikacijom dobijate fokusiranu listu koju možete lako prijeći pogledom. Nudi prijedloge šta biste mogli da odradite sljedeće, ima jednostavnu funkciju za dijeljenje i mogućnost sinhronizacije sa više uređaja.Imate i funkciju za integraciju zadataka sa opšteprisutnim Microsoft Outlook mejlom. A sve to vam je upakovano u zgodan interfejs koji je lak za korišćenje.

Scroll to Top