Novi iPhone modeli u prodaji od 20. septembra, reklame već idu (Video)

Novi iPhone uređaji, 11, 11 Pro i 11 Pro Max, nedavno su predstavljeni, a prekosutra će se naći u prodaji. Kompanija Apple je započela svoju video kampanju u kojoj reklamira nove modele. Pored toga, pretprodaja najnovijih modela smartfona u nekim zemljama uveliko traje.

Uglavnom, već smo dobili reklame za noi iPhone 11 Pro koje ukazuju na neke ključne elemente telefona. Prva reklama se fokusira na otpornost i izdržljivost iPhone 11 Pro modela. Doduše, moraćemo da sačekamo test sa JerryRigEverything kanala da bismo vidjeli kako novi telefon izdržava ogrebotine i savijanje.

Drugi video se u potpunosti fokusira na sistem od tri kamere na poleđini telefona. Njima se Apple konačno pridružuje Android ekosistemu koji više od dvije kamere implementira posljednjih godinu i više dana (izuzev Google-a). Novi iPhone modeli će se na tržištu naći od 20. septembra, podsjeća Balkan Android.

Podsjetimo, na dan premijere iz kompanije Apple poručili su da su ovo najbolji pametni telefoni do sada. Nove iPhone uređaje pokreće najnoviji A13 Bionic procesor. Apple tvrdi da je A13 najbrži CPU, sa najbržim grafičkim procesorom za telefone.

Novi iPhone modeli vodootporni su na dubinama do dva metra. Imaju i Enhanced Face ID opciju, koja omogućava brže prepoznavanja lica.

Scroll to Top