Dolazeći The Last of Us Part 2 za PS4 nipošto ne propuštajte (Video)

The Last of Us Part 2 će se u prodaji pojaviti 21. februara naredne godine, zvanično je potvrdio PlayStation. Očekuje nas nevjerovatna akciona avantura nabijena emocijama. Pozitivne impresije će dodatno pojačati i uzbudljiva, slojevita priča, te vrhunska grafika i fenomenalni novi sistemi igre…

Naughty Dog i izdavač SIEE imaju ogroman razlog za optimizam jer predstavljaju po mnogo čemu posebnu i vrhunsku igru. U fokusu The Last of Us Part 2 priče je Ellie. U samoj igri vi ćete se suočiti sa razarajućim fizičkim i emocionalnim posljedicama njenih radnji.

Krug nasilja i moralni sukobi

Pet godina poslije svog opasnog putovanja kroz Sjedinjene Američke Države koje je poharala pandemija, Ellie i Joel skrasili su se u Jacksonu u državi Wyoming. Život u prosperitetnoj zajednici preživjelih dao im je mir i stabilnost, uprkos neprekidnoj prijetnji zaraženih i ostalih, još očajnijih preživjelih. The Last of Us Part 2 uvijek je pun naboja i nespokoja što će vas tjerati da stalno budete maksimalno skoncentrisani.

Kada nasilan događaj poremeti njihov mir, Ellie kreće na nezaustavljivo putovanje u potrazi za pravdom i konačnim mirom. Dok lovi jednog po jednog odgovornog, suočava se s razarajućim fizičkim i emocionalnim posljedicama svojih radnji.

Ako se upustite u ovu avanturu, doživjećete rastuće moralne sukobe koje stvara Ellie-na uporna težnja za osvetom. Krug nasilja s kojim se susrećete natjeraće vas da preispitujete šta je tačno, a šta pogrešno. Isto tako, moraćete dobro da prosudite šta je dobro, a šta zlo, te ko je heroj, a ko zločinac. The Last of Us Part 2 je majstorski urađena priča smještena u prelijep a istovremeno i jeziv ambijent.

Krenite na Ellie-no putovanje od mirnih planina i šuma Jacksona do bujnih, zaraslih ruševina šireg područja Seattle-a. Suočite se s novim grupama preživjelih, nepoznatim i opasnim krajolicima i zastrašujućom evolucijom zaraženih. Dok igrate The Last of Us igraće i vaši nervi, ali mnogi gejmeri upravo to i traže.

Putovanje kroz neprijateljski svijet

Smrtonosni likovi i svijet oživljen u posljednjoj iteraciji studija Naughty Dog realističniji su i obogaćeniji detaljima više nego ikad prije. Novi, razvijeni sistemi omogućuju igranje na život i smrt tokom Ellie-nog putovanja kroz neprijateljski svijet. U The Last of Us Part 2 osjetićete njenu očajničku borbu za preživljavanje putem poboljšanih opcija. Neke od njih su borba jedan-na-jedan visokog intenziteta, uglađeno kretanje i dinamičko skrivanje.

Široka lepeza oružja, izrada predmeta, vještine i ažuriranja omogućiće vam personalizaciju Ellie-nih mogućnosti za vaš stil igranja.

Scroll to Top