SVJETSKI HIT Svi Samsung Galaxy Watch Active2 modeli stigli u 3D BOX

Samsung Galaxy Watch Active2 pametni satovi najnovije generacije stigli su na sva prodajna mjesta 3D BOX-a. U stručnim krugovima već su proglašni za svjetski hit i najveće dostignuće južnokorejske kompanije na polju nosivih uređaja. Prodaju se po najnižoj preporučenoj cijeni, jer Samsung ove godine ima i te kako razloga za zadovoljstvo.

Riječ je o zaista fantastičnim uređajima proširene povezivosti i sa mnogo novih praktičnih opcija. Iako Samsung Galaxy Watch Active2 serija predstavlja nadograđenu prethodnu generaciju pametnih satova, napredak u kvalitetu je očigledan.

Izuzetno jak čipset Active2 serije

Uz novi, atraktivan minimalistički dizajn Samsung Galaxy Watch Active2 serije, tu je sada i novitet u vidu digitalnog rotirajućeg brojčanika. Kvalitet izrade je očekivano vrhunski. Kućište novih pametnih satova je izrađeno od nerđajućeg čelika. Zaštićeni su po najvišim standardima među kojima je i sertifikat IP68. To, praktično, znači da je svaki Active2 uređaj potpuno vodootporan i da se može koristiti u svim situacijama.

Sve Galaxy Watch Active2 modele pokreće fantastični Exynos 9110 procesor sa dva Cortex-A53 jezgra. Grafički čip je Mali-T720. U ovako moćnoj konfiguraciji čipseta i date mu memorije sve operacije na satu se izvode glatko i munjevito.

Dakle, Active2 serija ima čak 1.5 GB RAM-a i čak 4 GB memorije za skladištenje što uređaje čini veoma ozbiljnim. Kompatibilni su sa mnogim novijim uređajima i pametnim telefonima. Dakle, ovi pametni satovi mogu da se upare i sa telefonima drugih brendova, a ne samo sa Samsung Galaxy smartfonima. Naravno, to moraju da budu uređaji novije generacije da bi svi parametri mogli biti usklađeni.

Odličan izbor za aktivne ljude

Galaxy Watch Active2 uređaji su odličan izbor za aktivne ljude koji preferiraju eleganciju, rafiniranost i zdrav, sportski stil života. Opremljeni su nizom korisnih opcija za ljude koji brinu o svom zdravlju. Imaju ugrađene mjerače broja otkucaja srca, krvnog pritiska i nivoa stresa. Kod ubrzanog rada srca ili povećanog stresa, sat upozorava korisnika, i za prvu pomoć preporučuje mu vježbe disanja.

Galaxy Watch Active2 donosi mnoge nove korisne aplikacije kreirane s ciljem da korisniku odgovore na svaku potrebu. Ukratko, kompanija Samsung je 2019. godine napravila dodatni iskorak, a u tom kreativnom zanosu i zamahu stvaraju zaista impresivne uređaje. Pored Note10 serije, i Samsung Galaxy Watch Active2 serija je svakako jedna od njih.

Scroll to Top