Novi, ultrapovoljni Samsung televizori RU7022 serije u ponudi u 3D BOX-u

3D BOX je upravo obogatio svoju ponudu Samsung televizora najnovije generacije sa još dva modela visokog kvaliteta i ultrapovoljne cijene. U pitanju su Smart televizori RU7022 serije koje odlikuje vrhunska slika podržana Mega Contrast tehnologijom i odličan okružujići zvuk.

Riječ je o 4K UHD modelima s implementiranim Game modom i dijagonalama LED ekrana od 43 inča, odnosno 55 inča. Kao i svi ostali televizori RU7022 serije, elegantnog su dizajna i pružaju pravu, upečatljivu 4K UHD rezoluciju sa 3840×2160 piksela. To je čak 4 puta više piksela od TV ekrana sa FHD rezolucijom.

UHD procesor na televizorima RU7022 serije nudi vrhunski kvalitet slike koja gledaoca pokreće. Taj kvalitet omogućen je čipom koji reguliše boju, optimizuje visok omjer kontrasta i ostvaruje HDR. Samsung UHD zatamnjivanje dijeli i obrađuje ekran u manje dijelove tako da su i najsitniji detalji precizni i jasno vidljivi. HDR jasno prikazuje sve detalje, čak i u najsvjetlijim ili najtamnijim scenama.

Krajnje realističan prikaz na televizorima RU7022 serije upotpunjuje PurColor tehnologija koja obezbjeđuje tople, prirodne i precizne boje. Svaki sadržaj na ekranu, dakle, javlja se u čistim, prirodnim bojama i uvjerljivim detaljima. Efekat koji stvara PurColor tehnologija dovodi gledaoca u centar zbivanja. Tako će doživjeti svaki trenutak igre, osjetiti svaku eksploziju i biti usred akcije.

Ovi Smart UHD televizori RU7022 serije, sa Gaming modom, postaju još pametniji uz Smart Hub i upravljač Samsung One Remote. Oni korisniku stavljaju sav željeni sadržaj na dohvat ruke, od dekodera, preko konzole za igre, do aplikacija i TV-a uživo. Sve se savršeno reguliše jednim upravljačem.

Modeli RU7022 serije takođe pripadaju grupaciji Samsung Smart televizora koji su kompatibilni sa Apple uređajima. S ugrađenom opcijom AirPlay 2, korisnici dobijaju mogućnost puštanja ili dijeljenja sadržaja s Apple uređaja na ekranima ovih fantastičnih televizora.

Scroll to Top