Top ponuda Sony televizora po super sniženim cijenama u 3D BOX shopu

Više modela Sony televizora najnovije generacije trenutno je na akcijskom super sniženju u 3D BOX shopu u TC Mercator Banjaluka. Ovi televizori po ekstremno sniženim cijenama mogu da se kupe i na web shopu 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba.

Riječ je o fantastičnim modelima Sony televizora proizvedenim ove ili prethodne godine, koji pripadaju samom vrhu svjetske klase televizora. Odlikuje ih dugotrajnost, pouzdanost i nenadmašni kvalitet slike i zvuka. Moćne audiovizuelne tehnologije razvijene u japanskoj kompaniji učinile su ove televizore konkurentnim i na najrazvijenijim i najzahtjevnijim tržištima svijeta.

Današnji modeli Sony televizora su idealni za vrhunsku kućnu zabavu i opuštanje. Malo koji drugi brend može da dostigne najviše standarde koje je uspostavio Sony u zadatim parametrima kvaliteta slike i zvuka.

Harmonija istinski realistične slike i moćnog zvuka

Na primjer, 4K Ultra HD kvalitet slike Sony televizora je trenutno nenadmašan u svijetu. Taj kvalitet postignut je primjenom dugo i pažljivo razvijanih tehnologija za poboljšanje prikaza na njihovim TRILUMINOS ekranima. Neke od tih tehnologija su Picture Processor X1 Ultimate ili Backlight Master Drive za postizanje savršenog kontrasta.

Sedam Sony Bravia televizora trenutno je u 3D BOX ponudi po ekstremno sniženim cijenama. Među njima su i modeli Sony televizora serije KD-XG8505 koji objedinjuju snagu i harmoniju istinski realistične slike i moćnog zvuka. Optimalne mogućnosti koje im daju 4K HDR Processor X1 i Dolby Atmos tehnologija stvaraju poseban i uzbudljiv korisnički doživljaj. Prekrasne, detaljne slike u kombinaciji s tehnologijom Sound-from-Picture Reality kompanije Sony, nude zaista nevjerovatan audio-vizuelni spektakl.

Na super sniženju su i modeli Sony televizora serije KD-XG8596 podržani Object-based HDR remaster tehnologijom. 4K HDR Processor X1 kod ovih televizora omogućuje reprodukciju poboljšane dubine i teksture uz prirodne boje. Vidjećete čiste boje uz viši nivo osvijetljenosti, što rezultira izuzetno realističnim prikazom. Uz savršeno usklađenu akciju i zvuk, doživljaj gledanja postaje zaista prožimajući.

Akcijsko sniženje Sony televizora traje samo nekoliko dana

Među modelima Sony televizora na super sniženju je i Bravia TV iz KD-XF9005 serije sa TRILUMINOS LED ekranom dijagonale 55 inča. U pitanju je televizor sa snažnim audio-vizuelnim performansama, za uzbudljiv doživljaj gledanja i stvarni osjećaj akcije. S implementiranom 4K HDR Processor X1 Extreme tehnologijom omogućena mu je snažna i precizna obrada slika u realnom vremenu. Slika na LED ekranu je uvijek izuzetno čista, puna detalja i, uz navedenu obradu, poboljšana do pravog 4K HDR kvaliteta.

Sve u svemu, u narednih nekoliko dana 3D BOX je obezbijedio nevjerovatno povoljne uslove za kupovinu Sony televizora. Moramo naglasiti da akcija traje svega nekoliko dana, pa ko želi novi vrhunski TV, trebalo bi da požuri u 3D BOX shop u TC Mercator Banaluka.

Scroll to Top