SHOPPING NIGHT Popust do 15% u 3D BOX PlayStation shopu u Delti!

Cijene svih PS4 igara koje već nisu na sniženju, sutra će u 3D BOX PlayStation shopu u Delta Planetu Banjaluka biti snižene za 15%! Sniženje je obezbijeđeno u sklopu velikog Shopping Night događaja u Delta Planetu. Navedeni događaj počinje sutra, 18. oktobra u 18 časova, i traje do 23 časa.

3D BOX PlayStation shop obezbijedio je značajne popuste i na veliki broj ostalih proizvoda. Između ostalog, dok traje Shopping Night, popust od 10% važiće i na svu originalnu Samsung dodatnu opremu.

Mnogo je razloga da u petak, u vrijeme velikog Shopping Night događaja, posjetite 3D BOX PlayStation shop u Delta Planetu. Pored sniženih cijena PlayStation 4 igara i Samsung dodatne opreme, tu je i veliki izbor iz cjelokupnog PS4 asortimana.

Pored sniženih cijena PS4 igara i Samsung dodatne opreme, 3D BOX PlayStation shop nudi i veliki izbor iz cjelokupnog PS4 asortimana

3D BOX PlayStation shop u Delta Planetu u Banjaluci je prvi specijalizovani PS shop u BiH kreiran po vrhunskim standardima vodećeg svjetskog brenda u oblasti gaminga.

Kao ravnopravan član svjetske PlayStation zajednice, 3D BOX PS shop u Delta Planetu nudi cjelokupan PlayStation asortiman po najpovoljnijim uslovima. U ponudi je veliki izbor konzola i kontrolera, raznovrsnih PS rekvizita i opreme, VR paketa i ogroman broj PS igara.

Poštujući tradicionalne godišnje aktivnosti PlayStation-a, 3D BOX PlayStation shop u Delta Planetu takođe učestvuje u akcijama kao što su Shopping Night, Days of Play, Black Friday i druge. PlayStation shop u Delta Planetu je i mjesto zabave, druženja i organizovanja mnogih drugih akcija, promotivnih kampanja i specijalnih popusta.

Scroll to Top