Call of Duty: Modern Warfare prvih dana u prodaji obara sve rekorde

Call of Duty: Modern Warfare je za samo tri dana od izlaska u prodaju zaradio više od 600 miliona dolara! Tako se prethodna odluka da se Infinity Ward pozabavi osvježenjem u Modern Warfare podserijalu, finansijski gledano, pokazala kao apsolutno ispravna. Zarada u prvih nekoliko dana to najbolje potvrđuje.

Zarada koju je Call of Duty: Modern Warfere donio u prva tri dana odnosi se na sve platforme za koje je ovaj atraktivni naslov dostupan. Ipak, Activision je istakao da je za novitet popularne franšize najviše interesovanja pokazala zajednica korisnika PlayStation 4 platformi.

Korisnici PS4 konzola su, naime, napravili rekordan broj prednarudžbi kao i digitalne kupovine Call of Duty igre. Na PC platformi je prvih dana, takođe, zabilježen znatan rast prodaje u odnosu na CoD: Black Ops 4.

Activision otkriva da je Modern Warfare igra u Call of Duty serijalu u kojoj uživa ogroman broj igrača. Taj broj je veći od broja igrača bilo koje druge igre iz serijala, koja se pojavila u posljednjih 6 godina. Uprkos ovakvoj izjavi, Activision ovih dana nije saopštio precizne brojke, ali nema razloga da sumnjamo u popularnost CoD: Moder Warfere.

Modern Warfare donosi do sada najautentičniju i najkompleksniju postavu likova ikad. Svakog dana igre očekuju vas uzbudljivi, moralno složeni scenariji koji će dovesti u pitanje vašu percepciju konflikta u 21. vijeku. Tehnološke inovacije u igri Modern Warfare pomažu da se prenese autentičnost priče. Ova priča donosi najviši nivo fotorealizma ratne zone ikad prikazanog u nekoj videoigri. Vrhunski vizuelni efekti udahnjuju život u svaki dio scenografije do najsitnijeg detalja.

Call of Duty: Modern Warfare možete da nabavite u 3D BOX PlayStation shopu u Delta Planetu, 3D BOX shopu u TC Mercator Banjaluka, kao i na web shopu mobilnitelefoni.ba, što uključuje i besplatnu dostavu na cijeloj teritoriji BiH.

Scroll to Top