Požurite u 3D BOX shop u TC Mercator, Sony TV 55″ na ekstra sniženju!

Sony Bravia LED TV KD-55XF9005 je jedan od najtraženijih i najkvalitetnijih televizora nove generacije sa punom, stvarnom 4K rezolucijom. Trenutno se u 3D BOX shopu u TC Mercator Banjaluka prodaje po ubjedljivo najnižoj cijeni u BiH. Iskoristite ovu nevjerovatnu priliku i nabavite vrhunski novi TV japanske kompanije po nikad povoljnijoj cijeni.

Sony Bravia KD-55XF9005 je Smart TV sa snažnim audio-vizuelnim performansama, za uzbudljiv doživljaj gledanja i stvarni osjećaj akcije. S implementiranom 4K HDR Processor X1 Extreme tehnologijom omogućena je snažna i precizna obrada slika u realnom vremenu. Slika na LED ekranu je uvijek izuzetno čista, puna detalja i, uz navedenu obradu, poboljšana do pravog 4K HDR kvaliteta. Prostrani TRILUMINOS ekran ovog modela je dijagonale 55 inča ili tačno 138.8 cm.

Primjenom posebnih tehnologija razvijenih u kompaniji Sony, svjetlina slike na ovom izuzetnom TV-u se pametno poboljšava. Takođe, poboljšava se i nivo detalja i boje da bi sve što gledate bilo oštro i nevjerovatno realistično. Uživaćete u predivnim noćnim prikazima punim blještavih svijetlih i dubokih tamnih nijansi.

Filmovi i PS4 igre u 4K HDR rezoluciji

U odnosu na tradicionalne LED televizore, kod ovog Sony Bravia TV-a je kontrast do 6 puta veći. Naime, ovaj 4K Ultra HD televizor, s tehnologijom X-tended Dynamic Range PRO, tamne prikaze čini tamnijim, a svijetle svjetlijim. Preciznom ravnotežom svjetla na cijelom ekranu, omogućena je jasna vidljivost više detalja u sjenama i uživanje u poboljšanom kontrastu.

Specifičnost Bravia KD-55XF9005 modela TV-a je u tome što donosi istinsko uzbuđenje gledanja filmova i igranja PlayStation igara u 4K HDR. Podržava brojne HDR formate, uključujući HDR10, Hybrid Log Gamma i Dolby Vision. 4K HDR televizori kompanije Sony su savršeni partneri za PlayStation 4 i PlayStation 4 Pro konzole. Uronićete u apsolutno realističan doživljaj igranja ispunjen zabavom i izuzetno živopisnim bojama. Vidjećete kako vaše omiljene igre oživljavaju uz nevjerovatan kvalitet slike. Sony Bravia televizore preporučuje i Netflix, prvenstveno zbog odličnih radnih opcija, najnovijih pametnih funkcija i jednostavnog pristupa aplikacijama.

Kinematografski S-Force Front Surround obezbijediće vam uzbudljivo zvučno polje koje vas uvlači u središte akcije. Ova tehnologija imitira način na koji mozak povezuje izvore zvuka radi stvaranja odgovarajuće glasnoće, kašnjenje zvuka i njegovog valnog spektra, koristeći samo lijeve i desne kanale zvučnika. Prirodnom simulacijom trodimenzionalnih zvučnih polja na ovom TV-u uživaćete u bogatom, izuzetno vjernom zvuku u širem području slušanja.

TV koji preporučuje i Netflix

Sony Bravia 4K HDR TV odlikuje se minimalističkim dizajnom i veoma tankim okvirom, pa je fokus uvijek na slici. Svojim finim, elegantnim dizajnom savršeno se uklapa u svaki kućni ambijent. Ova vrsta Sony Android TV-a je kompatibilna sa uređajima orpemljenim Bluetooth tehnologijom. U ove televizore ugrađena je i Chromecast built-in opcija. To znači da sadržaje sa YouTube ili Netflix servisa na ekran TV-a možete prenijeti sa smartfona ili nekog drugog uređaja. Sadržaje možete prenositi sa Android i iOS uređaja, uključujući i laptope.

Takođe, Sony Bravia Smart televizori omogućavaju snimanje televizijskih sadržaja na vanjski USB pogon tvrdog diska. Ova opcija omogućava snimanje digitalnog emitovanog sadržaja jednim dodirom i uz mjerač vremena na bilo koji USB uređaj s tvrdim diskom kapaciteta do 2 TB.

Scroll to Top