TOP PREPORUKA Apple iPad 9.7 u 3D BOX-u po brutalno sniženoj cijeni

Apple iPad 9.7 Wi-Fi je superbrzi tablet šeste generacije koji se bez mnogo pompe na tržištu pojavio prošle godine. Iako je stigao tiho, odmah se pretvorio u živu legendu jer je ujedno bio i jeftiniji i bolji od svojih prethodnika. I po trenutnim standardima odlikuju ga vrhunske performanse, dugotrajna baterija, savršen ekran, veoma dobre kamere…

Osim po cijenama uglavnom previsokim za naš standard, Apple uređaji poznati su i po vrhunskom kvalitetu i dugotrajnosti. Vrhunski kvalitet, pouzdanost u radu i dugotrajnost krasi, naravno, i iPad 9.7, ali cijena mu, uprkos svemu, nije paprena. Naprotiv, u 3D BOX-u ovaj uređaj ne košta ni punih 800 KM! To je svakako idealna prilika za nabavku ovog tableta kompanije Apple koji ima karakteristike prilično moćnog kompjutera.

Podrška za Apple Pencil

Koliko god se iPhone modeli kalifornijske kompanije činili nelogično skupim, toliko je ovaj iPad iznenadio neočekivano niskom cijenom. Možda to ima veze s namjerom kompanije da iPad 9.7 promoviše kao idealan uređaj u nastavnom planu i programu za časove informatike. On to zaista i jeste, prvenstveno zahvaljujući svojim moćnim performansama, obiljem korisnih aplikacija i opcija, ali i jednom posebnom dodatku.

Naime, multipraktični iPad 9.7 podržava korišćenje Apple Pencil dodatka koji se kupuje odvojeno. To, praktično, znači da na njemu možete olovkom da ispisujete i iscrtavate sve što vam padne na pamet. I, naravno, da to uredno i snimite, odnosno arhivirate. Apple olovka je izuzetno korisna alatka brzog i glatkog rada. Njome možete da skicirate, snimate bilješke, označavate dokumente i fotografije ili da je, jednostavno, koristite umjesto miša.

iPad 9.7 kao stvoren za učenje i zabavu

iPad 9.7, koji uveliko nadilazi kvalitete laptop modela slične ili nešto više cijene, pokreće izuzetno moćan čipset. Apple A10 Fusion, izrađen u 16-nanometarskoj tehnologiji, obezbjeđuje 40 odsto veću brzinu u radu od prethodnika. Njegovu nedostižnu prednost nad konkurencijom čini i ogroman broj korisnih aplikacija kreiranih samo za iPad. Pored ostalog, to se odnosi i na aplikacije za proširenu stvarnost koje pružaju najpozitivnije korisničko iskustvo.

Ukratko, iPad 9.7 je savršeno praktičan u obavljanju mnogih poslova, ali i izuzetno korisno sredstvo u učenju. Naravno, kao stvoren je i za zabavu. Oštar prikaz na ekranu i stereo zvučnici garantuju vrhunski ugođaj prilikom gledanja filmova ili serija. Na tržištu tableta, iPad šeste generacije je definitivno jedna od najboljih prilika za pametnu investiciju. U 3D BOX shopu u TC Mercator Banjaluka kao i na web shopu mobilnitelefoni.ba ovaj uređaj po cijeni ispod 800 KM prodavaće se do isteka zaliha.

Scroll to Top