Maksimalne pogodnosti u 3D BOX-u prilikom kupovine svih Apple uređaja!

3D BOX Banjaluka obezbijedio je stalne maksimalne pogodnosti za sve kupce Apple uređaja. Pogodnosti se odnose na značajne uštede, maksimalnu garanciju originalnog kvaliteta, garantovan ovlašćeni servis, kao i dodatne garancije na zaštitu proizvoda.

3D BOX shop u TC Mercator Banjaluka kao i web shop mobilnitelefoni.ba uvrstili su u svoju redovnu ponudu prošireni asortiman Apple uređaja i usluga. Pored najnovijih modela iPhone 11 serije, tu su i moćni, multipraktični iPad uređaji, po kvalitetu neprikosnoveni na tržištu tableta. Apple je poznat i po vrhunskom kvalitetu pametnih satova, dodatne opreme za telefone, tablete i druge nosive uređaje.

Ostvarite dodatnu garanciju

Na svim 3D BOX prodajnim mjestima pronaći ćete veliki izbor nešto starijih i najnovijih iPhone modela, Apple Watch treće i četvrte serije, kao i Apple AirPods, brze punjače, Apple Pencil – pametne olovke prve i druge generacije i mnoge druge artikle ovog čuvenog brenda.

Od sada, u 3D BOX-u možete da ostvarite dodatnu garanciju na kupljene Apple uređaje koja otklanja strah od njihovih eventualnih oštećenja. Uvrštena je i velika pogodnost za dijasporu i strane državljane koji kupuju u 3D BOX-u. Naime, njima je za svaku kupovinu Apple proizvoda omogućen povrat poreza na dodatu vrijednost (PDV). Dakle, ovo pravo ostvaruju sva fizička lica kojima je mjesto prebivališta van Bosne i Hercegovine.

Pored nabrojanih pogodnosti tu je i mogućnost dodatnih popusta u određenim periodima godine, kao i za određene kategorije stanovništva. Budući da je 3D BOX postao partner ovlašćenih zastupnika Apple-a u BiH, stvoreni su uslovi za približavanje ovog brenda široj populaciji.

O kvalitetu Apple brenda i prednostima koje stičete korišćenjem Apple uređaja uskoro ćete moći da čitate na ovom blogu. Do tada, iz ponude izdvajamo nekoliko Apple proizvoda top kvaliteta po veoma pristupačnim cijenama.

Munjevite performanse uređaja

Prošlogodišnji iPad 9.7 po cijeni od 799 KM svakako je jedan od najzanimljivijih Apple uređaja u 3D BOX ponudi. S obzirom na nevjerovatno nisku cijenu u odnosu na beskompromisni kvalitet uređaja, sigurni smo da je ovo prilika koju ne trebalo propustiti. Riječ je o uređaju munjevitih performansi, a praktičnost mu je na najvišem mogućem nivou.

U ponudi je još nekoliko ovogodišnjih i prošlogodišnjih iPad modela koji objedinjuju sve ono što imaju današnji smartfoni i računari. Uostalom, kompletnu ponudu Apple proizvoda, od iPhone i iPad modela, preko Apple Watch pametnih satova, do bogate Apple opreme možete da pogledate na web shopu 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba.

Scroll to Top