TOP PONUDA iPhone 7 u 3D BOX shopu po super prihvatljivoj cijeni

3D BOX shop u TC Mercator Banjaluka obnovio je zalihe iPhone 7 uređaja koji je ponovo postao veoma tražena roba. Na obnovljenu popularnost ovog modela, proizvedenog u jesen 2016. godine, svakako da utiče i njegova nova, značajno snižena cijena.

U posljednje vrijeme iPhone 7 model je ponovo veoma tražen pa ga je 3D BOX vratio u svoju redovnu ponudu. Međutim, ovaj put uređaj se prodaje po znatno sniženoj cijeni kako bi bio što pristupačniji fanovima Apple brenda. Pored 3D BOX shopa u TC Mercator, iPhone “sedmica” vraćena je u ponudu i na web shopu 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba.

Razloge za višegodišnju popularnost iPhone 7 modela nije teško prepoznati. Pored nespornog, vrhunskog kvaliteta izrade ovog uređaja, danas su mnogima, vjerovatno, privlačne i njegove dimenzije. Naime, dijagonala ekrana ovog modela smartfona je samo 4.7 inča što ga čini savršeno kompaktnim i praktičnim za rukovanje.

Budući da su aktuelni trendovi takvi da se novi smartfoni proizvode sa sve većim ekranima, ispostavlja se da je iPhone 7 jedan od najboljih izbora za one koji preferiraju manje, kompaktnije telefone. Pored kompaktnosti odlikuje ga vrhunski kvalitet izrade, pa je otporan na prašinu i vodu. Ugrađene kamere djeluju veoma moćno čak i po današnjim standardima.

U izradi iPhone uređaja Apple nikada nije pravio kompromise, pa tako ni u slučaju ovog modela telefona. iPhone 7 pokreće snažan i perfektno podešen kompanijin čipset A10 Fusion sa 4 jezgre. Jednako moćan je i grafički čip PowerVR Series7XT Plus sa 6 grafičkih jezgri. U kombinaciji sa 2 GB radne memorije, što u slučaju Apple-ovih uređaja znači mnogo više nego na Androidima, ovo je smartfon top performansi za duži vremenski period.

Sve u svemu, iPhone 7 je uređaj vanserijskog kvaliteta koji garantuje Apple. Pored istaknute kompaktnosti i top kvaliteta u svim segmentima, ovaj uređaj će se mnogima dopasti i zbog svoje postojane vrijednosti.

Scroll to Top